Sendikacılardan Başkan Selvitopu'na Tebrik - Son Dakika
Yerel

Sendikacılardan Başkan Selvitopu'na Tebrik

Sendikacılardan Başkan Selvitopu\'na Tebrik

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu, DİSK genel merkez ve şube temsilcileri ziyaret etti, görevinde başarılar diledi.

08.04.2014 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu, DİSK genel merkez ve şube temsilcileri ziyaret etti, görevinde başarılar diledi.

DİSK Genel Başkanı Kani Beko, DİSK Bölge Temsilcisi Memiş Sarı, Genel İş Sendikası 5 Nolu Şube Başkanı Naci Çetin, Mali İşler Daire Başkanı Cafer Gonca ve 5 No'lu Şube Yönetim Kurulu Üyeleri'nin de katıldığı ziyaret, sıcak bir atmosferde gerçekleşti. DİSK Genel Başkanı Beko, Karabağlar Belediyesi'nin yeni Başkanı Selvitopu'nun seçimlerdeki başarısını tebrik etti, göreve gelmesi nedeniyle çok mutlu olduklarını belirtti. Beko, "Emekten yana bir başkanla çalışmak bizleri de çok mutlu ediyor. Başkanımızın işçilerin yanında olduğunu biliyoruz. Yeni görevinde kendisinin çok başarılı olacağına inanıyor, bizi desteklediği ve yanımızda olduğu için kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Emekten yana ve işçi dostu olduğunu vurgulayan Başkan Selvitopu, Karabağlar'a "hizmet" sözü verdiğini belirterek, çalışanların haklarının en iyi şekilde korunacağını söyledi. Selvitopu, "Biz sosyal demokrat bir belediye olarak emeğin ve emekçinin yanındayız. Ben seçim döneminde de hiç kimseye bir iş vaadinde bulunmadım. Benim tek vaadim hizmet oldu. Bunun için hep birlikte çalışacağız. Karabağlar'a en iyi hizmeti sunacağız. Çalışanlarımızın, işçi arkadaşlarımızın endişe duymasına gerek yok. Biz emeğin, emekçinin yanındayız" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sendikacılardan Başkan Selvitopu'na Tebrik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement