Sendikaya Kumar Baskını - Son Dakika
Güncel

Sendikaya Kumar Baskını

Sendikaya Kumar Baskını

Adana’da, kumar oynatmak için kurulduğu bildirilen Çukurova Eğlence Kalkınma İş Sendikası’na (Çek-İş) yapılan baskında tombala oynarken suçüstü yakalanan 77 kişiye idari para cezası kesildi.

26.06.2015 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da, kumar oynatmak için kurulduğu bildirilen Çukurova Eğlence Kalkınma İş Sendikası'na (Çek-İş) yapılan baskında tombala oynarken suçüstü yakalanan 77 kişiye idari para cezası kesildi.

Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri Seyhan ilçesinde bulunan Çakmak Caddesi'ndeki bir iş merkezinde kumar oynatıldığı ihbarını aldı. Polis ekipleri, daha önce onlarca kez polis baskınına uğrayan Güven Parti İl Başkanlığı binası yaptığı operasyonda Çek-İş Sendikası tabelasının asılı olduğu binada tombala oynayan 77 kişi suçüstü yakalandı. Bu kişilere 234'er lira idari para cezası kesildi.

Sendika başkanı Çetin Bengü'nün de aralarında bulunduğu 7 kişi hakkında işlem yapılırken, ifadeleri alınan şüpheliler, kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak suçundan idari para cezası yazılarak serbest bırakıldı.

Baskında çok sayıda tombala malzemesi ele geçirildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sendikaya Kumar Baskını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement