Şendoğan Şahin'e Tören Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Şendoğan Şahin'e Tören Düzenlendi

Şendoğan Şahin\'e Tören Düzenlendi

Pınarbaşı Ilıca Şelalesi'nde geçtiğimiz gün oğluyla birlikte serinlemek için giden ve boğularak can veren Şendoğan Şahin için tören düzenlendi.

08.07.2014 14:13  Güncelleme: 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pınarbaşı Ilıca Şelalesi'nde geçtiğimiz gün oğluyla birlikte serinlemek için giden ve boğularak can veren Pınarbaşı Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Şendoğan Şahin için tören düzenlendi.

Hükumet binası önünde düzenlenen törene Vali Yardımcısı Atilla Kantay, Pınarbaşı Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı, Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, Azdavay Kaymakamı Osman Doğramacı, Kastamonu İl Müftüsü Osman Aydın, Azdavay Müftüsü Sinan Kazancı, kamu personeli, ailesi ve sevenleri katıldı. Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, merhumun ne kadar ahlaklı bir yapıya sahip olduğunu, iş arkadaşlarıyla ve diğer kurumlarla uyumlu şekilde çalıştığını belirterek merhuma rahmet geride kalan acılı ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diledi. Belediye Başkanı'nın ardından kürsüye gelen Kaymakam Dr. Ahmet Naci Helvacı göreve geldiği ilk günlerden beri Şendoğan Şahin ile yaşamış oldukları anılarını anlatarak Şahin'in mükemmel bir aile babası olduğunu, kendi çocuklarına bile en iyi şekilde muamele ettiğini belirtti. Kaymakam Helvacı gözyaşları içinde zorla konuşmasını tamamlayarak acılı ailesine sabırlar diledi. Şendoğan Şahin, Merkez Camisi'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra köyünde aile mezarlığına defnedildi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şendoğan Şahin'e Tören Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement