Şenel Aldı Esra Ersoy'a Canlı Yayında Evlenme Teklif Etti - Son Dakika
Magazin

Şenel Aldı Esra Ersoy'a Canlı Yayında Evlenme Teklif Etti

Her yaptıkları olay olan cicişlerden Esra Ersoy'a ilk filmleri "Şipşak Anadolu'nun" yönetmeni Şener Aldı Seda Sayan Show'da evlenme teklif etti.

15.09.2014 17:29  Güncelleme: 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seda Sayan'ın sunduğu programa konuk olan cicişler yine olay oldu. Seda Sayan Show'un yönetmeni Şener Aldı ciciş kardeşlerden Esra Ersoy'a canlı yayında evlenme teklif etti.

SETTE TANIŞIP AŞK YAŞAMAYA BAŞLADILAR

Seda Sayan program esnasında yönetmen Şener Aldı'yı yanına çağırdı ve çok önemli bir teklifte bulunacağını söyledi. Bunun üzerine Aldı, Ersoy'a "Benimle evlenir misin" dedi. Ciciş kardeşlerin ilk kez rol aldığı sinema filmi olan 'Şipşak Anadolu' setinde yönetmen Şener Aldı ile Esra Ersoy tanışıp 2 yıldır konuştuklarını ve aşk yaşamaya başladıklarını itiraf etti.

"BENDE ÇOK SEVİYORUM"

Evlenme teklifine çok şaşıran Esra Ersoy, "Şipşak Anadolu filmini çekerken bir aradaydık Şener'le, çok güzel vakit geçiriyoruz onunla tabi bende çok seviyorum onu." dedi.

EVLENME TEKLİFİNE CEVAP VERMEK İSTEMEDİ

Evlenme teklifine cevap bekleyen Şener Aldı "Evet" cevabını almak için çok mücadele etti. Teklife müdahale eden Ceyda Ersoy "Biraz düşünmeliyiz kız tarafı olarak" dedi.

Esra Ersoy sevgilisini kırmadı ve onu mutlu eden "Evet" cevabını verdi ama ailesine de danışmak istediğini söyledi.

"YA ALDATIRSA..."

Canlı yayında teklife çok şaşıran Esra, Aldı'nın moda fotoğrafçısı olduğu için bütün gün güzel kızlarla birlikte olduğunu ve onu çok kıskandığını söyleyerek, aldatılmaktan korktuğunu ve biraz düşünmesi gerektiğini söyledi.

Şenel Aldı Esra Ersoy\'a Canlı Yayında Evlenme Teklif Etti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Şenel Aldı Esra Ersoy'a Canlı Yayında Evlenme Teklif Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ATNDŞ: SEDA SAYANDA PROGRAM KALITESINI İYİCE DÜŞÜRMÜŞ ŞU HALE BAK 24 0 Yanıtla
  • KAHRAMAN KADINLAR: SON DERECE SEVİYESİZ BİR PROGRAM, PROGRAMIN SUNUCUSU DA UZATMALARI OYNUYOR BU YIL ARTIK, BÖĞKKK GELDİ BACIM!!! 20 0 Yanıtla
  • YORUM: CİCİŞLERE MENEJERMİ OLACAKMIŞ ABİ:)) İNSANLARDA NASIL MİDE VAR ANLAMIYORUM, BU CİCİŞLER NE İŞ YAPARMIŞ HAYATLARINI NASIL KAZANIRLARMIŞ Bİ TARAFIMIN YÖNETMENİ HİÇ Mİ MERAK ETMEMİŞ. :))) 13 0 Yanıtla
  • ALİ OSMAN ŞENGUL: TEKLİF ETTİ AMA BAYAN ADAMI MADARA ETTİ, BU SAATTEN SONRA KABUL ETSE DE BEN EVLENMEMYÖNETMEN NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI 7 0 Yanıtla

Advertisement