Senem Kılıç: "İlkeli Olmak Hayırcı Olmak Değildir" - Son Dakika
Yerel

Senem Kılıç: "İlkeli Olmak Hayırcı Olmak Değildir"

Senem Kılıç: "İlkeli Olmak Hayırcı Olmak Değildir"

Seçim çalışmalarını yoğun tempoyla sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1’inci Bölge 2’nci sıra Milletvekili Adayı Senem Kılıç, önce Gaziemir Cuma Pazarı’nda vatandaşlarla buluştu, ardından İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek partisinin politikaları hakkında bilgi verdi.

10.10.2015 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim çalışmalarını yoğun tempoyla sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1'inci Bölge 2'nci sıra Milletvekili Adayı Senem Kılıç, önce Gaziemir Cuma Pazarı'nda vatandaşlarla buluştu, ardından İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek partisinin politikaları hakkında bilgi verdi.

"Biz kimseye yapmayacağımız bir şeyin sözünü vermedik. Doğrularımızı söyledik ve bundan geri adım atmadık" diyen Senem Kılıç sözlerine şöyle devam etti: "Kendi doğrularından 360 derece dönenlerin Meclis'te terör örgütünün uzantılarıyla birlikte blok oluşturup bizi de içine katmayı düşünmelerini bile kabul edemeyiz. Kimsenin de Türk milliyetçilerini, terör örgütünün uzantılarıyla koalisyon kurmadı diye suçlama hakkı yoktur. İlkeli olmak hayırcı olmak değildir"

"SUÇ BİZİM DEĞİL, ONLARIN"

Koalisyon kurmak için 4 ana ilkelerini seçimin ardından beyan ettiklerini söyleyen Kılıç şu ifadeleri kullandı: "Bunlardan ilki Anayası'nın ilk dört maddesinin asla delinmemesiydi. Nedir bu dört madde: 'Dilimiz, bayrağımız, sınırlarımız ve üniter yapımız' . İkinci şartımız çözüm süreci olarak adlandırılan ve aslında ülkemizi parçalamayı ve bölmeyi amaçlayan bir çözülme süreci anlamına gelen ihanetler silsilesinin bir an önce sona erdirilmesiydi. Maalesef, en başından beri dile getirdiklerimizin gerçekliği de ortaya çıktı. Çözüm adı altında şehirlere bombaların yığıldığını, devletin silahlı güçlerinin yetkili makamlarca geriye çekilerek ortalığın terör örgütüne terk edildiğini tüm milletimiz gördü. Biz, devlet terörle müzakere değil, mücadele eder diyoruz. Türk milliyetçilerinin bu tavrı da gayet net ve açıktır"

"KOALİSYONA HAZIRIZ"

Partilerinin üçüncü şartının 17 - 25 Aralık Yolsuzluk Dosyası'nın araştırılması olduğunu hatırlatan Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1'inci Bölge 2'nci sıra Milletvekili Adayı Senem Kılıç, partilerinin hala bunu dile getirebilen tek parti olduğuna dikkat çekti.

CHP'nin, yolsuzluk dosyalarını açmayacağını belirttiğine atıfta bulunan Kılıç, kamu kurumlarının hemen hemen tüm hücrelerine kadar sızmış bu denli büyük bir hırsızlık dosyasının peşini bırakamayacaklarını vurguladı. Son koşullarının ise Cumhurbaşkanı'nın yetki alanına çekilmesi olduğunu belirten Senem Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz hala şartlarımızın arkasındayız. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin de dediği gibi, seçimlerden sonra kim ki bu dediklerimize evet diyor, biz koalisyona hazırız. Ama kimse bizden terör örgütüyle yanyana gelmemizi beklemesin ve kim bizim şartlarımıza hayır diyorsa, çıksın neden hayır dediğini milletimizin önünde paylaşsın." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Senem Kılıç: 'İlkeli Olmak Hayırcı Olmak Değildir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement