Şener, Eğitim Yatırımlarını İnceledi - Son Dakika
Yerel

Şener, Eğitim Yatırımlarını İnceledi

Şener, Eğitim Yatırımlarını İnceledi

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Fatsa'da yapımı süren ve tamamlanan okul ve yurtları gezdi.

22.08.2013 10:22  Güncelleme: 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Fatsa'da yapımı süren ve tamamlanan okul ve yurtları gezdi.

Şener, beraberinde Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı ile birlikte Dolunay İlköğretim Okulu, TOKİ tarafından yapılan 200 kişilik yurt, Çağdaş Yaşam Fatsa Kız Yurdu, Kız Meslek Lisesi Yurdu, Kredi Yurtlar Kurumu Yurdu ve İmam Hatip Lisesi ek bina ile cami inşaatının çalışmalarını yerinde inceledi.

Eğitim tesislerinin 2013-2014 eğitim öğretim yılına hazır hale getirilmesi için çalışmaların sürdüğünü anlatan Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı, "Milletvekilimiz Sayın İhsan Şener, okul ve yurtların eğitim yılına yetişmesi için gerekli her türlü desteği sağladı. Bu eğitim yılında okul ve yurtlarımız hizmet verecekler" dedi.

AK Parti Milletvekili İhsan Şener, modern eğitim ve öğretim imkanı sunan okul ve yurtları görünce Türkiye'nin gelişmişlik seviyesinin arttığının daha iyi algılandığını söyleyerek, "Daha önce yurtlarımızın yatakhanelerinde onlarca öğrenci kalırken şimdi ise tek, 2 kişi yada 3 kişi kalacak şekilde dizayn edilmiş bir şekilde geleceğimiz olan çocuklarımıza hizmet veriyor. Her geçen gün eğitim ve öğretim alanında daha iyi seviyelere ilimiz çıkıyor. Alt yapının daha iyi seviyelere çıkmasını bizler sağlarken, eğitim camiasından ise çocuklarımızın başarılı olmaları için ellerinden gelenin en iyisini yapmalarını bekliyoruz. Eğitim yuvalarının ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Şener, daha önce Ordu Merkez ve Ünye ilçelerinde yapılan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'nın (YGS) Fatsa'da yapılabileceğini belirterek, "Yüksek Öğretim Kurumu ile görüşmelerimiz sonucunda YGS'nin Fatsa'da yapılabilmesi için gerekli düzenlemeleri gerçekleştirdik. Önümüzdeki dönemde YGS Fatsa'da yapılacak." diye sözlerini tamamladı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şener, Eğitim Yatırımlarını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement