Şener Eruygur Geceyi Hastanede Geçirecek - Son Dakika
Güncel

Şener Eruygur Geceyi Hastanede Geçirecek

Şener Eruygur Geceyi Hastanede Geçirecek

Ergenekon davası kapsamında müebbet hapis cezasına çarptırılan ve hakkındaki yakalama kararı kapsamında gözaltına alındıktan sonra hastaneye kaldırılan emekli Orgeneral Şener Eruygur'un hastaneye yatış işlemleri yapıldığı öğrenildi.

10.09.2013 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ergenekon davası kapsamında müebbet hapis cezasına çarptırılan ve hakkındaki yakalama kararı kapsamında gözaltına alındıktan sonra hastaneye kaldırılan emekli Orgeneral Şener Eruygur'un hastaneye yatış işlemleri yapıldığı öğrenildi. Eruygur'un sağlık raporu alınması için kontrollerinin yarın yapılacağı öğrenildi.

Ergenekon davası kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan emekli orgeneral Şener Eruygur, ambulansla polis eşliğinde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Eruygur buradaki Adli Tabiplikte sağlık kontrolünden geçirildi. Adli Tabiplik Eruygur'un sağlık raporu alınması için hastaneye sevkine karar verdi. Eruygur daha sonra, sağlık kontrolü için ambulansla, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Hastaneye yatış işlemleri yapılan Eruygur'un sağlık raporu alınması için kontrollerinin yarın yapılacağı öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şener Eruygur Geceyi Hastanede Geçirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement