Sneijder 14 Bavulla Manchester'a Gitti - Son Dakika
Spor

Sneijder 14 Bavulla Manchester'a Gitti

Galatasaraylı Wesley Sneijder'in İstanbul'dan ayrılırken tüm eşyalarını topladığı ortaya çıktı.

19.06.2014 09:56  Güncelleme: 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaraylı yıldızı Wesley Sneijder için şok iddia! Süper Lig bittikten sonra ülkesine giden Hollandalı yıldızın İstanbul'dan 14 bavulla ayrıldı. Hollandalı çalıştırıcının Kırmızı Şeytanlar’la anlaşmasından sonra gündeme gelen transfer nedeniyle Wesley Sneijder’in İstanbul’dan ayrılırken tüm eşyalarını topladığı ortaya çıktı.

SNEIJDER "EVET" DEDİ

Wesley Sneijder, Manchester United ile söz mü kesti? 1.5 yıldır Sneijder ile ManU arasında var olduğu belirtilen yakınlaşma söylentileri, Van Gaal’in kupa sonrası Hollanda’daki görevini bırakıp Kırmızı Şeytanlar’daki görevine başlayacak olmasıyla ayyuka çıkmıştı. Van Gaal’in, yıldız oyuncuya, kendisini yeni takımında görmek istediğini belirttiği, Sneijder’in de bu teklife ‘Evet’ yanıtı verdiği iddia edildi.

14 BAVULLA İSTANBUL'U TERK ETTİ

Hürriyet'in haberine göre; Yaklaşık 1 aydır konunun Sneijder’ın gündeminde olduğu ve Hollandalı’nın sezon bitiminde Maçka’daki dairesindeki tüm eşyalarını topladığı ve 14 bavulla İstanbul’dan ayrıldığı ortaya çıktı.

20 MİLYON EURO

Van Gaal nedeniyle ManU’da forma giyemeye sıcak bakan Sneijder için İngiliz ekibinin önereceği bonservis rakamı da G. Saray Yönetimi’nin yol haritasını çizecek. Başkan Ünal Aysal, daha önce yaptığı açıklamada Hollandalı için 20 milyon Euro’luk teklif gelmesi halinde gitmesine izin vereceklerini belirtmişti.

Sneijder 14 Bavulla Manchester\'a Gitti
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Sneijder 14 Bavulla Manchester'a Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement