Senin İçin Bir Hikayem Var" Projesi - Son Dakika
Yerel

Senin İçin Bir Hikayem Var" Projesi

Amasya Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünün düzenlediği "Senin İçin Bir Hikayem Var" Projesinin sertifika töreni yapıldı.

09.06.2014 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünün düzenlediği "Senin İçin Bir Hikayem Var" Projesinin sertifika töreni yapıldı.

Vali İbrahim Halil Çomaktekin, bir otelde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün bedensel ve zihinsel engellilere yönelik çok önemli projeler yürüttüğünü belirtti.

Ortaokul öğrencilerine teorik ve uygulamalı eğitimler vererek toplumda engelli konusunda farkındalığın artmasına katkıda bulunmayı amaçlayan "Senin İçin Bir Hikayem Var" Projesi'nin değerli bir proje olduğunu ifade eden Çomaktekin, şunları kaydetti:

"Siz sevgili gençlerimizin projenin içinde yer alması bizler için çok önemli. Sahip olduğunuz yaş itibariyle bu dönemler duygularınızın en temiz ve saf olduğu dönemlerdir. Acı ve merhamet duygunuzun en yüksek olduğu, topluma karşı en duyarlı olduğunuz ve kişiliğinizin gelişmesindeki en önemli yaşlardasınız. Dolayısıyla toplumsal sıkıntılar konusunda duyarlı olmanız, toplumdaki sorunları görmeniz, sosyal bir sorumluluk üstlenmeniz bizim için çok önemli. Sizleri tebrik ediyorum."

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Duman da proje hakkında bilgiler vererek, emeği geçen herkese teşekkür etti

Tören sonunda projeye katılan öğrencilere Vali Çomaktekin ve protokol üyeleri tarafından sertifikaları verildi. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Senin İçin Bir Hikayem Var' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement