Şenkardeşler Bozüyükspor'a Yeniden Talip - Son Dakika
Spor

Şenkardeşler Bozüyükspor'a Yeniden Talip

Şenkardeşler Bozüyükspor\'a Yeniden Talip

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde geçtiğimiz sezon Spor Toto 2.’inci Ligden 3.’üncü lige düşen Bozüyükspor'a 2012 yılında olduğu gibi yine talip olan iş adamı Cevat Şenkardeşler, takımı kendisi ve oluşturacağı ekibi ile bu karanlık günlerden kurtulacağını iddia etti.

02.08.2014 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde geçtiğimiz sezon Spor Toto 2.'inci Ligden 3.'üncü lige düşen Bozüyük spor'a 2012 yılında olduğu gibi yine talip olan iş adamı Cevat Şenkardeşler, takımı kendisi ve oluşturacağı ekibi ile bu karanlık günlerden kurtulacağını iddia etti.

Şenkardeşler, yaptığı açıklamada, Bozüyükspor'un şuan 2012 den çok daha zor durumda olduğunu belirtti. Kendisi ile her şeyin söylenip yazıldığını, çizildiğini, ancak sustuğunu ifade eden Cevat Şenkardeşler, "Bozüyükspor'u ligde devam ettirmek için yine susacağım. Gereken araştırmaları yapıyorum. Ama işin içinden çıkmaya çalışıyoruz. TFF ye transfer yasağı koyan oyuncu arkadaşlarımızın bir kısmıyla uzlaşma sağlamış durumdayım, Yaklaşık 17 oyuncu var ve hemen hemen hepsi Şenkardeşler gelirse biz uzlaşırız kanaatinde. Son olarak Pazartesi günü TFF'den son tablo bana gelirse kuracağım yönetim kurulu arkadaşlarım ile kulübümüzün kapanmaması için aday olmak istiyoruz. Kulübümüzün şu anki mevcut borcu 8-10 milyon gibi, ama geçmiş yönetimler tarafından öyle yönetilmiş ki Bozüyükspor Kulübü inanın bakkal bile daha iyi yönetilir. Bir futbol adamı olarak üzülüyorum. Zamanında 2012 de ben bu kulübü yönetimimle birlikte devir alsaydım şimdi çok daha başka şeyler konuşacaktık.. Üzülüyorum Bozüyükspor taraftarına, sanayisine, esnafına yazık. Osmanlı çınarı ne hale geldi. Geçmiş borçlarla ilgili olarak ben ve yönetimim de mes'ul olmayacağız. Eğer gelirsek gereken neyse usulsüz olan her şeyin üstüne gideriz. Eğer Pazartesi günü tüm transfer yasağı koyan oyuncu arkadaşlarımızla uzlaşırsam ben bu göreve talip olurum. Göreve gelirsek yönetim olarak şeffaf olacağız. Herkesin her şeyin hesabını rahatlıkla verebileceği bir yönetim sergileyeceğiz. Zaten Türk futbolu bu tür yönetimler yüzünden çok şeyler kaybetti ve yüzlerce kulübümüz kapanmak zorunda kaldı. Bırakın Türk futbolunu bilenler yönetsin. Evet iddialıyım, çünkü doğru işler yaparsanız hiç bir futbol takımımız bu durumlara düşmez. Çünkü ben futbolu biliyorum. Benim olduğum yerde küme düşmeye oynamak söz konusu bile olmaz. Ben hedefi olan spor adamıyım. Bozüyüspor delegeleri benim gibi değeri 2012'de kaybetti. Şartlar Bozüyükspor için şuan çok çok zor. Ben yinede elimden geleni yapacağım. Bozüyükkspor'u almak şuan çok zor. Ama geçmiş yönetimden alacağı olan oyuncu arkadaşlarımız bana inanır da yardımcı olurlarsa neler yapacağımı sadece Bozüyük değil Türk futbolu görecek. Bana inansınlar gerisini ben ekip arkadaşlarım ve Allah'ın izniyle yaparız" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şenkardeşler Bozüyükspor'a Yeniden Talip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement