Şenkaya'da Teröristlerle Çıkan Çatışmada Ağır Yaralanan Korucu, Ambulans Helikopterle Erzurum'a... - Son Dakika
Güncel

Şenkaya'da Teröristlerle Çıkan Çatışmada Ağır Yaralanan Korucu, Ambulans Helikopterle Erzurum'a...

Şenkaya\'da Teröristlerle Çıkan Çatışmada Ağır Yaralanan Korucu, Ambulans Helikopterle Erzurum\'a...

Erzurum’un Şenkaya ilçesi ile Göle kırsalı alanında PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 1’i asker 3 köy korucusu yaralandı.

17.08.2015 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'un Şenkaya ilçesi ile Göle kırsalı alanında PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 1'i asker 3 köy korucusu yaralandı. Durumu ağır olan köy korucusu ambulans helikopterle Erzurum'a getirildi.

Bugün sabah saatlerinde teröristlerin yol keserek bir otobüsü yakıp bir minibüsü de taramalarının ardından bölgede güvenlik güçleri operasyon başlattı. Operasyonda teröristlerle sıcak temas sağlandı. Oltu - Şenkaya - Göle Karayolu Aydoğdu köyü yaylasında PKK mensubu teröristlerle güvenlik güçleri arasındaki çatışmada bir asker ile Gökhan Atak, Durak Altunsay ve Yakup Akturk isimli 3 korucu yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan köy korucusu ambulans helikopter ile Erzurum'a sevk edildi. Yaralı korucu Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alındı.

Diğer yaralı asker ile 2 korucu da Oltu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındılar.

Öte yandan, sabah taranan minibüsün sürücüsü ise yolda hayatını kaybetmişti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şenkaya'da Teröristlerle Çıkan Çatışmada Ağır Yaralanan Korucu, Ambulans Helikopterle Erzurum'a... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement