Şenkaya Halk Eğitim Uçuşa Geçti - Son Dakika
Yerel

Şenkaya Halk Eğitim Uçuşa Geçti

Şenkaya Halk Eğitim Uçuşa Geçti

Şenkaya Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen Model uçak (Flamingo F1H) yapımı kursu başarıyla tamamlanırken kurs sonrası bir sertifika töreni gerçekleştirildi.

17.03.2016 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şenkaya Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen Model uçak (Flamingo F1H) yapımı kursu başarıyla tamamlanırken kurs sonrası bir sertifika töreni gerçekleştirildi.

Şenkaya Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün Türk Hava Kurumu ile işbirliği içerisinde açılan kursa katılan toplam 12 başarılı kursiyer düzenlenen törenle sertifikalarına kavuştu.

Türk Hava Kurumu Erzurum Şube Başkanı Recai Solmaz, Erzurum Şube Başkan yardımcısı Yahya Aslan ve Usta Öğretici Murat Soylu'nun da iştirak ettiği sertifika töreni Şenkaya Halk Eğitimi Merkezinde gerçekleştirildi.

Kursu başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikaları; Türk Hava Kurumu Erzurum Şube Başkanı Recai Solmaz, Başkan Yardımcısı Yahya Aslan, Türk Hava Kurumu Şenkaya Şube Başkanı Salih Özbek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tolga Temir, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Bedir ve Köksal Bulut ile Şenkaya Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayhan Karabulut tarafından verildi.

Törende konuşan Türk Hava Kurumu Erzurum Şube Başkanı Recai Solmaz, "Bugün belge alan kursiyerler artık Türk Hava Kurumunun birer üyesi olmuşlardır. Belge alan kursiyerler, artık kendilerini temsil etmelerinin yanında ve her zaman yanlarında Türk Hava Kurumunun olduğunu bilmeleri gerekiyor" dedi.

Kursiyerlerin almış oldukları belgelerin sadece birer kağıttan ibaret olmadığını ve sürekli iletişimde olacaklarını söyleyen Türk Hava Kurumu Erzurum Şube Başkanı Recai Solmaz, kursiyerlere kapılarının sürekli açık olduğunu söyledi.

Şenkaya Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayhan Karabulut ise "Şenkaya halkımıza bilinçli olarak boş zamanlarını faydalı bir şekilde değerlendirme imkanı sunan bu tür kursların açılması konusunda bizleri destekleyen Türk Hava Kurumu Şube Başkanlığına kurumum adına şükranlarımı sunuyorum" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şenkaya Halk Eğitim Uçuşa Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement