Şenlik Çıkmazı'nda Hem Hüzün Hem Neşe - Son Dakika
Güncel

Şenlik Çıkmazı'nda Hem Hüzün Hem Neşe

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi, "Şenlik Çıkmazı" isimli tiyatro oyununu seyirci ile buluşturdu.

10.01.2015 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erkan Gündüz'ün yazdığı yönetmenliğini Ali Yaylı'nın yaptığı oyun, bir roman mahallesinde yaşayan insanların yaşamlarından kesitler sundu. İzleyici Şenlik Çıkmazı'nda hem eğlendi hem de hüzünlendi.

İstanbul Temaşa Tiyatrosu'nun yapımcılığını üstelendiği Şenlik Çıkmazı adlı oyun, Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde sahnelendi. Oyunda Ercüment Balakoğlu , Mustafa Cankılıç, Sena Karaman, Hikmet Kırmızıkaya, Cem Bozucu, Halit Tümkan, Burçin Bozkan, Abdullah Aksoy, Sezgi Gürpınar rol aldı.

Romanların Hikayesi…

Eski bir roman mahallesi olan "Şen" adındaki mahallede yaşananları ortaya koyan oyun,
umutlarıyla hayata tutunmaya çalışan bir avuç insanın hikayesini anlatıyor. Eski neşesini kaybeden artık bir darbukanın dahi çalmadığı mahallede, eski güzel günlerin tarihe karışmasını ve romanların kentsel dönüşüm sebebiyle evlerinin yıkılacağını öğrenmeleri sonucu aradıkları çareyi gözler önünde seren "Şenlik Çıkmazı"nda bu gerçeğe direnen insanların halleri kimi zaman yüreklere dokundu kimi zaman ise tebessüm ettirdi.

Romanların dünyasına girilerek, onların acıları, umutları, aşkları ve hayata bakışları akıcı bir kurgu ile verildi. Vatandaşlar tarafından beğenilen oyun ve oyuncular bol alkış aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şenlik Çıkmazı'nda Hem Hüzün Hem Neşe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement