Şenocak'tan Milli Takım Futbolcularına Destek - Son Dakika
Spor

Şenocak'tan Milli Takım Futbolcularına Destek

Şenocak\'tan Milli Takım Futbolcularına Destek

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından seçilen, futbol ve futsal alanında Türkiye'yi temsil edecek milli takım futbolcularını çalışmalarını sürdürdüğü tesislerde ziyaret eden Memur-Sen İzmir İl Başkanı Abdurrahim Şenocak, sporculara başarı diledi.

19.07.2014 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından seçilen, futbol ve futsal alanında Türkiye'yi temsil edecek milli takım futbolcularını çalışmalarını sürdürdüğü tesislerde ziyaret eden Memur-Sen İzmir İl Başkanı Abdurrahim Şenocak, sporculara başarı diledi.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSFED) tarafından ülkemizi temsil etmek üzere seçilen ve çalışmalarını İzmir Atatürk Stadı Tesisleri'nde sürdüren futbolculara Memur-Sen İzmir İl Başkanı ve Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Danışma Kurulu Başkanı Abdurrahim Şenocak'tan destek geldi.

Sporcuları ziyaret ederek yakından ilgilenen Şenocak, özel sporcuların her zaman yanında olduklarını ifade etti. Şenocak, futbolcuların derece yapmasını beklediklerini belirterek, "İzmir'de böyle bir kampın düzenlenmesi bizleri çok mutlu etti. Memur-Sen olarak da desteğimizi hiçbir zaman esirgemiyoruz. Özelikle son yıllarda özel sporculara verilen destek bizleri mutlu ediyor. Sporcuların sosyalleşebilmesi için gereken neyse yapılıyor. Ayrıca herkesi spor yapmaya davet ediyoruz. Engelli, sağlıklı hiç fark etmez" diye konuştu.

"İYİ DERECELERLE ÜLKEMİZE DÖNMEK İSTİYORUZ"

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Milli Takım Antrenörü Mustafa Demirdağ ise hazırlıklarını sürdüren futbolcuların çeşitli şampiyonalara katılacağını söyledi.

11-25 Ağustos tarihleri arasında Brezilya'nın Sao Paulo şehrinde 'Zihinsel Engelliler Dünya Futbol Şampiyonası' düzenleneceğini kaydeden Demirdağ, 8 ülkenin başvuru yapması gerektiğini dile getirdi. Başvuru listesinin dolması halinde ülke olarak müracaat edeceklerini belirten Demirdağ, "Dünya Şampiyonası için futbolcularımızı sıkı bir şekilde hazırlıyoruz. Şampiyonalara katılıp, iyi derecelerle ülkemize dönmek istiyoruz. Uzak olduğu için başvuru çok az gerçekleşiyor. Bu durum önümüzdeki günlerde netleşecek" dedi.

Futbolcuların aynı zamanda futsal şampiyonasına da katılabileceğini ifade eden Mustafa Demirdağ, şunları söyledi:

"Bu çocuklar aynı zamanda futsal şampiyonasına katılabiliyorlar. Bu turnuva ise 2015'de Ekvator'da. Sonra ise İtalya'da 2016'da Avrupa Şampiyonası var. Ama önemli olan mesafesi. Mesafelerin yakın olması katılma ihtimalimizi artırıyor." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şenocak'tan Milli Takım Futbolcularına Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement