Şenol Güneş, Akhisar Belediyespor Maçında Kaleye Fabri'yi Koyacak - Son Dakika
Spor

Şenol Güneş, Akhisar Belediyespor Maçında Kaleye Fabri'yi Koyacak

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Akhisar Belediyespor ile oynayacakları Süper Lig maçında, kaleye Tolga Zengin yerine Fabri'yi koymayı planlıyor.

15.09.2016 19:49  Güncelleme: 19:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in ilk 3 haftasında 7 puan toplayan Beşiktaş, 4. hafta mücadelesinde Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak. Şampiyonlar Ligi'nde salı akşamı oynanan Benfica maçının ardından hazırlıklarına ara vermeden başlayan siyah beyazlılarda Oğuzhan Özyakup'un durumu belirsizliğini koruyor. Portekiz'de oynanan mücadelede ayak bileğinden sakatlanan genç oyuncunun durumu maç günü netleşecek.

FABRİ KALEYE

3 gün ara ile oynanan Kardemir Karabükspor ve Benfica maçlarında farklı kadroları sahaya süren teknik direktör Şenol Güneş, Ege deplasmanında da değişikliğe gitmeyi planlıyor. Salı akşamı kaleyi Tolga'ya emanet eden Şenol Güneş, Akhisar maçında yeniden Fabri'ye şans verecek. Savunmada Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic ve Caner'in oynaması beklenirken, orta saha 3'lüsü Hutchinson, Tolgay ve Talisca'dan oluşabilir. Hücum hattında ise Karabükspor'a karşı olduğu gibi Ömer Şişmanoğlu, Olcay ve Cenk Tosun'un 11'de yer almaları sürpriz olmayacak.

(Ntvspor)

Şenol Güneş, Akhisar Belediyespor Maçında Kaleye Fabri\'yi Koyacak

Son Dakika Spor Şenol Güneş, Akhisar Belediyespor Maçında Kaleye Fabri'yi Koyacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement