Şenol Güneş'in Transfer Görüşmesi Basına Sızdı - Son Dakika
Spor

Şenol Güneş'in Transfer Görüşmesi Basına Sızdı

Şenol Güneş\'in Transfer Görüşmesi Basına Sızdı

Beşiktaş'ın yeni hocası olmasına kesin gözüyle bakılan Şenol Güneş, yardımcı antrenörlüğe getirilen Tamer Tuna'yla birlikte fikir alışverişinde bulunurken fotoğraflandı.

10.06.2015 14:20  Güncelleme: 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, Şenol Güneş'te sona yaklaşıyor. Bir süredir teknik adam arayışlarını sürdüren siyah beyazlı yönetim, Şenol Güneş ile büyük oranda anlaştı.

İMZA AN MESELESİ

Başkan Fikret Orman ile yaptığı görüşme sonrası İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ile de bir araya gelen Şenol Güneş'in siyah beyazlılara imza atmaya yakın olduğu ifade edildi.

İşte Şenol Güneş'le Tamer Tuna'nın görüşmesinden bir kare

TAMER TUNA'YLA GÖRÜNTÜLENDİ

Öte yandan Beşiktaş'ın yeni hocası olmasına kesin gözüyle bakılan Şenol Güneş, yardımcı antrenörlüğe getirilen Tamer Tuna'yla birlikte fikir alışverişinde bulunurken fotoğraflandı.

"ŞENOL HOCA TAMAM GİBİ"

Ahmet Nur Çebi'nin Altunizade'deki ofisinde gerçekleşen görüşme öncesinde, teknik direktör Şenol Güneş ile çektirdiği bir fotoğrafı paylaşan Tuncay Sabri Çebi isimli bir şahıs, kişisel Facebook hesabından, ''Şenol hoca tamam gibi. Beşiktaş'a hayırlı olur inşallah'' yazarak transferin bittiğine dair ipucu verdi.

Son Dakika Spor Şenol Güneş'in Transfer Görüşmesi Basına Sızdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Holleeder Holland: yahuuu bir imza atta kurtulalim..ne kadar uzadı. .sanki morinhoyu transfer ediyorlar..amma ballandiriyorsunuz..rot op man 6 0 Yanıtla
  • Fikret Karaboyun : Inşallah bir an önce imzada atılır transferlerde başlanır 4 0 Yanıtla

Advertisement