Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Negredo'ya "Hazır Ol" Talimatı Verdi - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Negredo'ya "Hazır Ol" Talimatı Verdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kadroda düşünmediği Alvaro Negredo ile ilgili kararını değiştirdi, Larin ve Vagner Love'ın performansı sonrası İspanyol golcüyü yeni sezona hazırlıyor.

15.08.2018 09:44  Güncelleme: 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'e galibiyetle başlayan, yarın Linz'i geçmesi durumunda UEFA Avrupa Liginde gruplara kalmaya 1 adım daha yaklaşacak olan Beşiktaş'ta golcülerin suskunluğu Alvaro Negredo isminin ön plana çıkmasına neden oldu.

Sezon öncesi çalışmalarının ilk etabı olan İstanbul'da düzenlediği basın toplantısında İspanyol golcüyü istemediğini net bir şekilde ifade eden teknik direktör Şenol Güneş'in de bu oyuncuyla ilgili fikirleri değişti.

HIRSLI GÖRÜNTÜSÜYLE DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Güneş'in Slovakya kampına götürmediği Negredo başkan Fikret Orman'ın, "Kampa katılabilir" sözlerinin ardından çalışmaların Avusturya ayağına katılmış sonraki süreçte antrenmanlardaki hırslı görüntüsüyle dikkat çekmişti.

GOLCÜLER SUSKUN KALDI

Siyah-beyazlılar hem LASK Linz hem de Akhisar maçlarında galibiyete uzansa da forvetlerin suskun kaldığı bu iki mücadelede Pepe ve Babel sahneye çıkmıştı. Larin'in hem Linz hem de Akhisar'daki etkisiz oyunu, son karşılaşmada yerine gelen Vagner Love'ın taraftarlarca protesto edilmesinin ardından gözler yeniden Alvaro Negredo'ya döndü.

BU SEZON SADECE 4 DAKİKA FORMA ŞANSI BULABİLDİ

Bu sezon sadece Avrupa'daki Linz maçının son 4 dakikasında görev alan Negredo'nun ilk etapta daha fazla süre alması hatta ilk 11'de şans bulması sürpriz olmayacak. Transfer süresinin bitmesine yaklaşık 2 hafta kala Alvaro Negredo'nun sergileyeceği performansla da satışını hızlandırması hedefleniyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Negredo\'ya "Hazır Ol" Talimatı Verdi

Son Dakika Spor Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Negredo'ya 'Hazır Ol' Talimatı Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • f: şaka mısınız siz ya lig b aşlamış ne demek negredoyu hazırlıyor çocuk oyuncağı mı bu. bu love denen kazma hiçbir zaman bjk kalibresinde bir topçu değil. pektemek ile love göndereceksin. negredo as oynaycacak, larin yedek. umut denen herifte 3. forvet olarak. quaresmayıda gönder. yoksa negredo gol falan atamaz. lens babel çok iyi oynuyor, yerden oynuyorz. orkanla gökhan töre de yedek olsun. fikret orman 10 numra ile orta saha almadığı sürece şampiyonluğuda unutwsun. tolgayla oğuzhan beş para etmz 6 5 Yanıtla
  • kara kartal: bunun böyle olacağı belliydi göster kendini negredo utandır bazılarını 8 0 Yanıtla

Advertisement