Şentepe ve Pursaklar'da Hanımlar Matinesi Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Şentepe ve Pursaklar'da Hanımlar Matinesi Düzenlendi

Şentepe ve Pursaklar\'da Hanımlar Matinesi Düzenlendi

Şentepeli hanımlar, Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği ‘Hanım Matinesi’ etkinliğinde Ankaralı Coşkun’un seslendirdiği birinden hareketli parçalarla eğlenirken, Pursaklı hanımlarda Safiye Soyman-Faik Öztürk ikilisinin konseriyle eğlencenin tadını çıkardı.

12.03.2014 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şentepeli hanımlar, Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 'Hanım Matinesi' etkinliğinde Ankaralı Coşkun'un seslendirdiği birinden hareketli parçalarla eğlenirken, Pursaklı hanımlarda Safiye Soyman- Faik Öztürk ikilisinin konseriyle eğlencenin tadını çıkardı.

Her iki etkinliğe de katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, hem Şentepeli hem de Pursaklarlı hanımlara seslenirken "Ne yapsak sizlerin hakkınızı ödeyemeyiz" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Hanım Matineleri'nin bu kez Şentepe'deki adresi Esen Düğün Sarayı olurken, Pursaklar'da ise etkinlik Tebessüm Düğün Salonu'nda yapıldı.

Şentepe'deki programda, salonu'nu tıklım tıklım dolduran kadınlar, Ankaralı Coşkun'un seslendirdiği türkü ve şarkılara eşlik ettiler ve oynadılar.

"TELEFERİK 19 MART'TA AÇILIYOR"

Hanımların coşkun sevgi gösterileriyle salona giren Başkan Gökçek, eğlenen Şentepeli hanımlara "Bizim üzerimizden dua ve desteğinizi eksik etmeyin" sözleriyle başladığı konuşmasında şunları söyledi:

"Allah nasip ederse bu ayın 19'unda teleferiği açıyoruz. Bu teleferikle artık ücretsiz olarak her gün, dilediğiniz saatte Demetevler'den yukarıya doğru çıkabileceksiniz. Bize sıra gelir mi diye düşünmeyin. Bir istikamette saatte 2 bin 400 kişi, karşı istikametten de saatte 2 bin 400 kişi dolayısıyla saatte 4 bin 800 kişi taşınıyor, gün boyunca bütün Şentepe'yi aşağı indirir ve yukarı çıkarır. Hayırlı uğurlu olsun."

Kayalar Parkı'nın açıldığını bir parkın ise seçim sonrasında açılacağını belirten Başkan Gökçek, "Sizlere ne yapsak hakkınızı ödeyemeyiz" dedi.

Pursaklarlı hanımlar ise Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 'Hanım Matinesi' etkinliğinde Safiye Soyman ve Faik Öztürk'ün seslendirdiği şarkı ve türkülerle eğlencenin tadına vardılar.

Pursaklar Tebessüm Düğün Salonu'nu tıklım tıklım dolduran kadınların yoğun sevgi gösterileri arasında programa katılan, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Pursaklılar bize her zaman destek verdi" diye konuştu.

Ankara'nın değişik ilçe ve mahallelerinde gerçekleştirilen tüm hanımlar matinelerinde olduğu gibi Nevin Gökçek, hanımları yalnız bırakmadı.

Her iki programda da "Burada sizlerle olmaktan çok mutluyum. Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği hanımlar matinelerine katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum" diyen Nevin Gökçek, tüm hanımlardan kendilerine zaman ayırmalarını istedi.

Hanımların ailenin temel direği olduğuna ve kadınlar arası dayanışmanın önemine dikkat çeken Nevin Gökçek, "Hanımların birliğini, kuvvetini hiç kimse yıkamaz. Biz çok güçlüyüz. Toplumun gerçek mimarları biziz. Biz tarlada işçi, aşçı, evde hizmetçi, hanım, doktor, hemşire her şeyi biz yapıyoruz. Allah kuvvetimizi azaltmasın çoğaltsın" dedi.

Pursaklar'daki 'Hanımlar Matinesi'nde Safiye Soyman, adının 'Melih Gökçek' olduğunu söylediği bir çocuğu kucağına alarak Nevin Gökçek'in yanına getirdi. Çocuğu kucağına alan Başkan Melih Gökçek ve Nevin Gökçek, hatıra fotoğrafı çektirdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şentepe ve Pursaklar'da Hanımlar Matinesi Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement