Sepetini Alan Binlerce Anne Pikniğe Koştu - Son Dakika
Yerel

Sepetini Alan Binlerce Anne Pikniğe Koştu

Sepetini alan binlerce anne çocuklarıyla birlikte Beyoğlu Belediyesi’nin düzenlediği 1’inci Anneler Günü Pikniği’nde buluştu.

12.05.2015 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sepetini alan binlerce anne çocuklarıyla birlikte Beyoğlu Belediyesi'nin düzenlediği 1'inci Anneler Günü Pikniği'nde buluştu. Çocuklarıyla pikniğe katılan anneler günün tadını doyasıya çıkarırken, çocuklar da kendileri için hazırlanan etkinliklerde gönüllerince eğlendi.

Beyoğlu Belediyesi, Anneler Günü etkinlikleri kapsamında binlerce anneyi Anneler Günü Pikniği'nde buluşturdu. Hasköy Sahili'nde düzenlenen pikniğe AK Parti İstanbul Milletvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ünlü sunucu Özlem Yıldız ve usta tiyatrocu Süheyl Uygur'un sunumuyla gerçekleşen programda anneler ve çocuklar, kendileri için düzenlenen yarışmalarla eğlenceli bir gün geçirdi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın 'Sepetini Al Gel' sloganıyla ilçede bulunan tüm anneleri ve çocuklarını davet ettiği Anneler Günü Pikniği'ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Havaların güzel olmasını fırsat bilen anneler kendileri için düzenlenen piknikte günün tadını doyasıya çıkarırken, çocuklar da kendileri için hazırlanan etkinliklerde gönüllerince eğlendi. Son dönemin popüler isimlerinden olan Berşan Karadayı şarkılarıyla katılımcılara unutulmaz bir gün yaşattı.

"ANNELER BAŞ TACIMIZ"

Tüm annelerin baş tacı olduğunu belirten Başkan Demircan, "Anneler için özel bir gün yapalım istedik ama yapmışken bir taşla iki kuş vuralım istedik. Bugün hem anneler hem çocuklar burada. Güzel bir piknik ortamı var. Ama en önemlisi Beyoğlu'muzun Sütlüce sahilleri çok güzel. Vatandaşlarımızı buraya alıştırmaya da gayret ediyoruz. Bugün harika bir gün ben bu vesileyle tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Ailesi ve komşularıyla pikniğe katıldığını söyleyen Demet Kıran, "Etkinlikten çok memnunuz. Çok güzel geçiyor. Çocuklarımızı aldık bugün. Ahmet Misbah Demircan'a çok teşekkür ederiz bugün için. Çok güzel etkinlikler yapıyor" şeklinde konuştu.

Güneşin ve güzel havanın tadını doyasıya çıkardıklarını ifade eden Gülşen Parlak ise, "Çocuklarımla ve komşularımla geldim. Bize bu imkanı sağladığı için Beyoğlu Belediyesi'ne çok teşekkür ederiz. Çok mutluyum burada olmaktan dolayı. Günümüzü sürekli çocuklarla geçiriyoruz. Bizim için bir değişiklik oldu" diye konuştu.

Pikniğe katılanlara gün boyunca ikramlar devam ederken, annelere özel hediyeler verildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sepetini Alan Binlerce Anne Pikniğe Koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement