Seraya Uyuşturucu Baskını - Son Dakika
Güncel

Seraya Uyuşturucu Baskını

Seraya Uyuşturucu Baskını

Antalya'nın Serik İlçesi'nde jandarmanın plastik sera ve bitişiğindeki eve yaptığı baskında 57 kilo esrar maddesi, 62 kök hint keneviri ele geçirildi.

26.01.2015 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Serik İlçesi'nde jandarmanın plastik sera ve bitişiğindeki eve yaptığı baskında 57 kilo esrar maddesi, 62 kök hint keneviri ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Serik İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Burmahancı Mahallesi'nde 46 yaşındaki Ali D.'ye ait sera ve eve baskın düzenledi. 3.5 dekarlık plastik sera içerisinde yapılan aramada domates, biber ve patlıcanların arasına ekilmiş boyları 30- 35 santimetre civarında 62 kök hint keneviri, evde yapılan aramada ise seradan sökülerek kurumaya bırakıldığı tespit edilen 57 kilo esrar, içime hazır 2 kilo esrar, hassas terazi ve 2 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. 4 katlı evin her katına esrar elde edilecek hint keneviri yetiştirmek amacıyla aydınlatma, ısıtma ve sulama tesisatı kurulduğu belirlendi. Olayla ilgili aynı aileden 4 şüpheli jandarma tarafından gözaltına alınarak adli mercilere sevk edildi. Ali D. ile oğlu 20 yaşındaki Mustafa D. mahkemece tutuklanırken, 2 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Ali D.'nin 3 yıl önce Konya'dan Serik'e yerleştiği, 4 dekar arazi satın alarak üzerine 4 katlı evle 3.5 dekar plastik sera inşa ettiği belirtildi. - Serikantalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Seraya Uyuşturucu Baskını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement