Serbest Bırakılan Şoförlerin Aileleri Çocuklarını Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Serbest Bırakılan Şoförlerin Aileleri Çocuklarını Bekliyor

Serbest Bırakılan Şoförlerin Aileleri Çocuklarını Bekliyor

IŞİD örgütü tarafından daha önce kaçırılan ve bugün serbest bırakılan Türk şoförlerinin aileleri, çocuklarını bekliyor.

03.07.2014 16:35  Güncelleme: 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

IŞİD'in Türk şoförleri serbest bırakmasının ardında, şoförlerin baba ocaklarında heyecanlı bekleyiş başladı.

"BİZE SABAH TELEFON AÇTILAR"

IŞİD örgütü tarafından daha önce kaçırılan Türk şoförleri serbest bırakıldı. Serbest bırakılan şoförlerin Silopi'deki aileleri, dört gözle çocukların gelmelerini bekliyor. Araçlarına el konulan şoförlerin Erbil'den hava yoluyla Ankara'ya gönderileceği bildirildi. Şoför yakınlarından Mehmet Salih Turgut, "Bize sabah telefon açtılar serbest bırakıldıklarını söylediler. Öğlene doğru tekrar konuştuk onlarla yolda olduklarını söyledi. Erbil'de peşmergelere teslim olmuşlar. Sağlık durumların sorma fırsatı bulamadık bir arkadaş söylediğine göre iki arkadaşların durumlarını iyi olmadığını bunların kim olduğunu söylemedi. İnşallah sağ salim buraya gelirler. Serbest bırakıldıklarını duyduğumda yeni doğmuş gibi oldum, Çünkü onlardan epeydir haber alamıyorduk" dedi.

"HUZURUMUZ YOKTU"

Kürtçe konuşan şoför yakını Fadıl Final da çok mutlu olduklarını kaydederek, yakınlarının serbest bırakmalarında emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini söyledi. Yaklaşık 25 gündür çocuklarının onların elinde olduğunu anlatan Final, bu zaman zarfında aile olarak huzurlarının olmadığını, çocuklarının 2-3 saat sonra evlerine gelmelerini beklediklerini dile getirdi.





Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Serbest Bırakılan Şoförlerin Aileleri Çocuklarını Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • TIR: SAKIN HA ALLAH DEVLETİMİZE VE HÜKÜMETİMİZE ZEVAL VERMESİN DEMİYİN ADAMLAR KENDİ GELDİ HÜKÜMET GİDİP ALMADI TELEFONLA HALLETTİLER 0 1 Yanıtla

Advertisement