Serbest Bırakılan Uzman Çavuş'un Annesi: Askerler Ölmesin - Son Dakika
Güncel

Serbest Bırakılan Uzman Çavuş'un Annesi: Askerler Ölmesin

Serbest Bırakılan Uzman Çavuş\'un Annesi: Askerler Ölmesin

PKK tarafından geçen cumartesi kaçırılan 2 uzman çavuş serbest bırakıldı. Uzman çavuşlardan Demircan'ın annesi "Askerler ölmesin." çağrısında bulundu.

02.05.2014 00:24  Güncelleme: 00:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lice İlçesi'ne bağlı Abalı Köyü'nde bulunan Abalı Jandarma Karakolu'ndaki inşaatı protesto eden bir grup PKK'lı tarafından geçen cumartesi kaçırılan 2 uzman çavuş serbest bırakıldı. Uzman çavuşlardan Hasan Demircan'ın Nurdağı'na bağlı Gözlühöyük Köyü'nde oturan yakınlarının hüzünlü bekleyişi, serbest bırakılma haberiyle yerini sevince bıraktı.

UZMAN ÇAVUŞLARI HDP'Lİ HEYET TESLİM ALDI

Kaçırılan uzman çavuşlar, 5 gün sonra HDP'li heyet tarafından teslim alındı. Uzman çavuşlardan Hasan Demircan'ın Nurdağı'na bağlı Gözlühöyük Köyü'nde oturan yakınlarının hüzünlü bekleyişi, serbest bırakılma haberiyle yerini sevince bıraktı. 

UZMAN ÇAVUŞLARIN AİLELERİ: ÇOK MUTLUYUZ

23 Mayıs'ta evlenecek olan Demircan'ın ağabeyi Ahmet Demircan, çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Devletimizden Allah razı olsun. Bu mübarek günde iki bayram birden yaşadık. Emeği geçen devlet büyüklerimize ve herkeslere çok çok teşekkür ederiz. Çok mutluyuz" dedi.

"ANALAR AĞLAMASIN"

Anne Fatma Demircan ise artık analar ağlamasın diyerek, şunları söyledi: "Bu mübarek günde bizi sevindirenleri de Allah sevindirsin. Başbakanımıza, komutanlarımıza, içişleri bakanımıza ve milletvekillerimize teşekkür ederiz. Analar ağlamasın, askerler ölmesin, barış istiyoruz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Serbest Bırakılan Uzman Çavuş'un Annesi: Askerler Ölmesin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement