Serdar Ortaç, Bodrum'da Tatilcileri Coşturdu - Son Dakika
Güncel

Serdar Ortaç, Bodrum'da Tatilcileri Coşturdu

Serdar Ortaç, Bodrum\'da Tatilcileri Coşturdu

Bodrum'da aynı mekanda dördüncü kez sahne alan Serdar Ortaç, eski ve yeni albümlerinden seçtiği birbirinden güzel parçalarıyla tatilcilere keyifli bir gece yaşattı.

07.08.2015 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da aynı mekanda dördüncü kez sahne alan Serdar Ortaç, eski ve yeni albümlerinden seçtiği birbirinden güzel parçalarıyla tatilcilere keyifli bir gece yaşattı.

Pop Müziğin ünlü isimlerinden Serdar Ortaç, Gümbet Pasha Club'ta 70 gün içinde dördüncü kez sahne aldı. Hayranlarına ve eğlenmeye gelen tatilcilere müzik ziyafeti sunan Ortaç, eski ve yeni albümünden şarkılara yer verdi. Konserine 'işim olmaz' adlı şarkısıyla başlayan Ortaç, sözü evliğe getirerek "Herkes evlenecek" diye şart koştu. İki dansçısını işaret ederek onlara "evleneceksin" diyen Ortaç, güldürdü. Eşi Chloe Loughnan'a yazdığı 'Balım" şarkısıyla konserini sürdüren Ortaç, 'Mesafe', 'Haksızlık' ve 'Karabiberim' adlı parçalarıyla izleyiciyi hoş vakit geçirtti. 'Karabiberim' adlı şarkısının sonunda birçok kez tekrarladığı; ülkenin en güzel kadınlarının esmer olduğunu fikrini yineleyen Ortaç, kendisini izleyen ve sarışın olan eşini kızdıracak bir söz sarf etti.

Konserinde dans etmeyen erkeklere de seslenen Ortaç, "Beyler kasmayın, siz de dans edin. Erkekler de dans eder. Ben 40 yıl dans ettim bir şey olmadı" dedi. Sevilen şarkılarından 'Canıma minnet' adlı parçayı seslendiren Ortaç, evlendikten sonra artık dansçılarına fazla dokumadığını söyledi. Yaklaşık iki bin kişinin izlediği konserde tatilciler gönüllerince eğlendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Serdar Ortaç, Bodrum'da Tatilcileri Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement