Serdar Ortaç'ın Doktoru: Teşhisi Düğünden 4 Gün Önce Koyduk - Son Dakika
Magazin

Serdar Ortaç'ın Doktoru: Teşhisi Düğünden 4 Gün Önce Koyduk

Serdar Ortaç\'ın Doktoru: Teşhisi Düğünden 4 Gün Önce Koyduk

Ünlü popçu Serdar Ortaç'ın doktoru Emin Mindan, "Serdar Ortaç'ı düğününden 4 gün önce evine gidip muayene ettim. MS hastasıydı." dedi.

04.07.2014 09:51  Güncelleme: 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü popçu Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde kendisine konulan MS hastalığı teşhisi nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyor. Acıbadem Hastanesi'nde tedavisi devam eden Ortaç'a aslında ilk teşhisi düğününden dört gün önce, kendisiyle birlikte çalışan bir müzisyenin arkadaşı olan Dr. Emin Mindan'ın koyduğu ortaya çıktı.

"ZOR YÜRÜYORDU, DENGE BOZUKLUĞU VARDI"

Sabah Gazetesi'ne konuşan Dr. Emin Mindan, "Serdar Bey'in müzisyenlerinden birisi arkadaşım. Birkaç yıldır şüphelerini dile getiriyorlardı. Ben de 'Evine gidip bakarız' dedim. Amerika'da yapılan ve Türkiye'de sadece bir tane olan Asyra adında bir alet var. Bu alet, hücrenin daha derinlerine inerek bütün vücudu tarıyor. Bu aletle düğününden dört gün önce Serdar Bey'in evine gittik. Kendisini gördüğümüz zaman zor yürüyordu, denge bozukluğu ve kas zayıflığı vardı." dedi.

"HASTALIĞI KENDİNE KONDURMAK İSTEMEDİ"

Yorgunluğu nedeniyle teşhisin tam anlamıyla yapamadıklarını ifade eden Dr. Mindan, "Ancak yine de vücudunda ağır metal ve gıda alerjisinin olduğunu, vücudun yorulduğunu ve MS olduğunu anladık. Muayenehaneme gelmesini istedim; bana önce iki gün, daha sonra ise beş gün sonra geleceğini söyledi, ama gelmedi. " dedi. Ortaç'ın 11 yıl önce MS doktoruna gittiğini belirten Dr. Mindan, "Hastalığı kendine belki de kondurmak istemedi." dedi.

"GÜNEŞ EN BÜYÜK DÜŞMANI"

Ortaç'ın son durumu hakkında menajeriyle konuştuğunu ifade eden Dr. Mindan, "Tatile gidiyoruz" dedi. Tatilde güneşlenmemesi gerektiğini söyledim; güneş en büyük düşmanı. Aslında güneş, önce hastalıktan koruyor, fakat hastalık ortaya çıkınca en büyük düşmanı oluyor." dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Serdar Ortaç'ın Doktoru: Teşhisi Düğünden 4 Gün Önce Koyduk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • faruk ülker: etme etme bebe bulursun böyle dunyası işte hayat böyle kara biber 1 22 Yanıtla
  • M. Şaşan: Sadece teşhisi mi? 15 0 Yanıtla
  • nurcan vurgun: Allah sifalar sagliklar versin hasta kisilere moral verilir gecmis olsun denir bizim basimiza gelmiyecegini nerden bilebiliriz 13 0 Yanıtla
  • fatOŞ: arkadasşlar serdar ortaç gerçekten çok iyi birisiydi durumu çok kötü olmuş allhım sen koru yarbim nasıl can yaraıyosanda o canıda yatağında al acı çekerek ölmesin rabimm...ARKADAŞLAR BU ARDA HEPİNİZİN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLUYORUM.... 11 1 Yanıtla M. ŞAŞAN: Daha Ramazan bayramına kaç gün var. 0 0
  • RASKO: OFFFF KARISI SIKILDIYSA BU ADAMDAN ŞİMDİDEN BİZLER NE YAPALIM YETER YAA HABER YAPMAYIN ARTIK... 8 2 Yanıtla
  • hasan şimşek: geçmiş olsun. ben de MS hastasıyım. Allah şifalar versin 6 0 Yanıtla

Advertisement