Serdar Ortaç: Nikah Sırasında Atak Geçirdim - Son Dakika
Magazin

Serdar Ortaç: Nikah Sırasında Atak Geçirdim

Bebek sahilinde eşiyle görüntülenen MS hastası Serdar Ortaç, rahatsızlığıyla ilgili samimi açıklamalar yaptı. Ünlü popçu nikah sırasında atak geçirdiğini ilk kez söyledi.

15.04.2016 10:57  Güncelleme: 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serdar Ortaç, eşi Chloe Loughnan ile Bebek sahilinde görüntülendi. Eşinin spor tutkusundan bahseden Ortaç, ona neden eşlik edemediğini anlattı:

"Chloe kick boks yapıyor ama ben yapamıyorum kollarım tutmuyor. Chloe'nin hocası 'abi senin de yapman lazım' dedi. "Oğlum ben MS'im. Elimi kaldıramıyorum" dedim.

İlk atak gözüme geldi. Asker kaçağı dediler o dönem.

İKİNCİ ATAK NİKAH SIRASINDA GELDİ

İkinci atak nikah sırasında geldi. İmza atarken, ben Chloe'nin üzerine eğilmişim. Bana döndü, 'hemen doktora gidiyoruz' dedi.

"BİR ŞEY YOK, OLMAYACAK"

MR'a giremiyorum, bor gibi. Chloe kulağıma eğildi, "bir şey yok, olmayacak" dedi. O sırada iğneyi sapladılar koluma. Anestezi ile bayılttılar. Bir çıktım, beyinde 30 tane plaka. MS..."

Serdar Ortaç: Nikah Sırasında Atak Geçirdim

Son Dakika Magazin Serdar Ortaç: Nikah Sırasında Atak Geçirdim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • SERDAR İYİ DİNLE GARDAŞ: ahmet kayaya çatal attığın için ttutmtuyor ellerin.......... !!!!!!!!!!! 2 16 Yanıtla AyNur: Serdar onun özurunu diledi,, 0 0
  • misafir: Arkadaslar neden Ahmet kayayla olan olayin tek suçlusu olarak Serdari hep yorumlarinizda suçluyonuz o gecede başkalarida vardi Serdar sadece o gecede sarki söyledi siz günah keçisi ilan ettiniz adam hasta böyle önemli bir sanaççıya böyle yorumlar yapmayin lüften onun hastalığı sizde olsa görün bakalim böyle konuşa bilirmiydiniz yorumlarınıza biraz daha dikkat edelim Türkiyede okadar konuşulacak seyler varki neden Serdara bukadar yükleniliyo anlamadim Serdar Türkiyede Sanatini iy yapan isimlerden biri ben cok severim isallah bir an önce sağliğina kavuşur 0 0 Yanıtla

Advertisement