Serdivan Belediyesi Asfalt Çalışmalarına Son Hız Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Serdivan Belediyesi Asfalt Çalışmalarına Son Hız Devam Ediyor

Serdivan Belediyesi Asfalt Çalışmalarına Son Hız Devam Ediyor

Serdivan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler İstiklal Mahallesi’nde startını verdiği asfaltlama çalışmalarına Esentepe ve Kemalpaşa’nın ardından Beşköprü Mahallesi’nde de devam ederek cadde ve sokakları sıcak asfaltla kapladı.

03.08.2016 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serdivan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler İstiklal Mahallesi'nde startını verdiği asfaltlama çalışmalarına Esentepe ve Kemalpaşa'nın ardından Beşköprü Mahallesi'nde de devam ederek cadde ve sokakları sıcak asfaltla kapladı.

E-5 üzerindeki yan yoldan, şehre alternatif girişlerden biri olan ve aynı zamanda tarihi Jüstinyanus Köprüsü'ne kadar uzanan 3053. Sokak'taki çalışmalarını tamamlayan Serdivan Belediyesi, caddeyi modern bir görünüme kavuşturdu. Hazırlanan çalışma programı çerçevesinde Orta Mahalle'de çalışmalarına devam eden Serdivan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, düzeltme işlemlerinin ardından mahalledeki sokakları sıcak asfaltla kaplayarak yaya ve araç trafiğine uygun hale getiriyor.

Konu ile ilgili Serdivan Belediyesi'nden yapılan açıklamada, cadde ve sokaklardaki kalite standartlarını yükseltmeye yönelik tüm çalışmaların belirlenen program dahilinde sürdürüleceği bildirildi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Serdivan Belediyesi Asfalt Çalışmalarına Son Hız Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement