Serebral Palsi'ye Dikkat Çekmek İçin Yüzlerce Balon Uçuruldu - Son Dakika
Yerel

Serebral Palsi'ye Dikkat Çekmek İçin Yüzlerce Balon Uçuruldu

Bursa'da bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Mutlu Adımlar Çocuk Şenliği"nde engelli çocuklar gökyüzüne 500 adet balon bıraktı.

24.04.2015 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Mutlu Adımlar Çocuk Şenliği"nde engelli çocuklar gökyüzüne 500 adet balon bıraktı.

Rommer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından 4 yıldır gerçekleştirilen Mutlu Adımlar Çocuk Şenliği bu yıl; Bursa, Azerbaycan, Tataristan ve Cezayir'den gelen engelli çocukların katılımıyla yapıldı.

Sukaypark'ta gerçekleşen etkinlikte çocuklar, tiyatro ve sihirbazlık gösterilerini izledi. Palyaçolar eşliğinde müzikle eğlenen çocuklar ve aileleri, daha sonra Serebral Palsi hastalığına dikkat çekmek için gökyüzüne 500 adet balon bıraktı.

Bu şenliğin 23 Nisan'da doyasıya eğlenen çocukların ardından engelli çocuklar için düzenlenen alternatif bir program olduğunu dile getiren Rommer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Emel Yurdakuş, "Etkinliğimize bu yıl Azerbaycan, Tataristan ve Cezayir'den 8'er kişilik gruplarla çocuklar da katıldı. Etkinlikle farkındalık oluşturmaya çalıştık" dedi.

Etkinliklerde çocuklara, patlamış mısır, pamuk şeker, Osmanlı macunu dağıtıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Serebral Palsi'ye Dikkat Çekmek İçin Yüzlerce Balon Uçuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement