Serenay Sarıkaya, Ayrılık Acısını Yogayla Atıyor - Son Dakika
Magazin

Serenay Sarıkaya, Ayrılık Acısını Yogayla Atıyor

Sevgilisi Çağatay Ulusoy'la kavga edip yollarını ayıran Serenay Sarıkaya, soluğu Bodrum'da aldı. Aşk acısı çeken güzel oyuncu, teselliyi yogada aradı.

18.07.2014 08:42  Güncelleme: 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sürpriz bir şekilde başlayan Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy aşkı, yine sürpriz bir şekilde bitti. Rol aldıkları dizideki aşkları gerçek hayata taşınan ikili, geçtiğimiz günlerde tartışarak ayrıldı. Birlikte ABD'ye gidip hem dil eğitimi hem de oyunculuk dersi almak isteyen Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy'un bu planı da suya düştü.

KAFA DİNLEMEK İÇİN BODRUM'U TERCİH ETTİ

İddialara göre geçtiğimiz günlerde hararetli bir şekilde tartışan ikili, ayrılık kararı aldı. Çağatay Ulusoy bu ayrılık sonrası İstanbul'da kalırken Serenay Sarıkaya ise kafa dinlemek için Bodrum'u tercih etti.

YOGA İLE RAHATLADI

Önceki gün Bodrum'a yalnız başına gelen Serenay, sıkıntılı halleriyle dikkat çekti. Denize girmek yerine gün boyu spor ve yoga yaparak rahatlamaya çalışan güzel oyuncu, görenleri şaşırttı.

GÖNÜL ALMAK İÇİN PLAN YAPIYOR

Gündoğan'da özel bir sitenin sahilinde sabah erken saatlerden akşam gün batana kadar saatlerce yoga yapan Serenay Hanım'ın bu halini görenler ise "Aşk bitti spor başladı" yorumunu yaptı. Bu arada yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy'un ise sevgilisinin gönlünü almak için planlar yaptığı öğrenildi.

DiZi DiZi SEVGiLi

Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy rol aldıkları dizide aşk yaşamaya başladı. Güzel oyuncu, daha önce de Tolgahan Sayışman ile dizi aşkı yaşadı.

Serenay Sarıkaya, Ayrılık Acısını Yogayla Atıyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Serenay Sarıkaya, Ayrılık Acısını Yogayla Atıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • mert: bunun neresi güzel anlamış değilim başımıza güzel diye kakıyorsunuz 16 5 Yanıtla
  • Gökhan: Bundan bize ne 12 4 Yanıtla antepli: okuma o zaman 0 0
  • ilknur topuz: siz haberciler ne kadar garipsiniz ya baska bır haber sıtesınde de yapımcıları brlkte gorulmeyn dye ayrı gezdıklerı yazlmstı. baslıgı gorunce yazmadan duaramdm hangı haber dogru sz habercıler magazın dısır haberlerde de boyleysenz ulkenın durumu kotu :) 5 4 Yanıtla
  • AMIR: KESKE BRISSINLAR (: 0 4 Yanıtla
  • Çanakkale: haydin serenay yapıyorsa bizde yapmamız lazım. . . ama durun faturalar yatması lazım. . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0 0 Yanıtla

Advertisement