Serenay Sarıkaya, Evli İşadamıyla Aşk Yaşıyor - Son Dakika
Magazin

Serenay Sarıkaya, Evli İşadamıyla Aşk Yaşıyor

Serenay Sarıkaya, Evli İşadamıyla Aşk Yaşıyor

Sarıkaya, basında yer alan Çağatay Ulusoy'la aşk yaşadığına dair haberlerin aksine, Murat isimli evli bir işadamıyla aşk yaşadığını gözler önüne serdi.

14.11.2013 08:36  Güncelleme: 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın 'Medcezir' dizisinden rol arkadaşı Çağatay Ulusoy'la aşk yaşadığı bir süredir magazin kulislerinde konuşuluyordu.



Aynı dizide rol arkadaşı Çağatay Ulusoy ile çıkan aşk haberlerini yalanlamayan ve sessiz kalmayı tercih eden Serenay Sarıkaya bu iddiaları doğrular gibiydi. Fakat tüm bu iddiaların aksine Sarıkaya'nın Çağatay Ulusoy'la değil, evli ve bir kız çocuğu olan Murat isimli Antalyalı bir işadımıyla aşk yaşadığı ortaya çıktı.

İLK KEZ BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENDİLER



Uzun bir süredir aşklarını gözlerden uzak yaşamayı başaran ikili, önceki gece yakalanmaktan kurtulamadı. Kendisinden yaşça büyük olan sevgilisiyle Taksim'deki bir otelin restoranında baş başa yemek yiyen Sarıkaya, çıkışta sevgilisinin aracına bindi.



Gazetecilerden habersiz olan Sarıkaya, Cihangir'deki bir mekanın önünde araçtan indiği sırada gazetecileri fark ederek koşar adım mekana girdi.



ARKA ARKAYA MEKANA GİRDİLER



Gazetecileri yanıltmak isteyen Sarıkaya'nın takım elbiseli sevgilisi ise mekandaki müşterilerin yanına giderek onlarla sohbet ediyormuş gibi davranmaya çalıştı.Sarıkaya'nın mekana girmesinin ardından sevgilisi de peşinden koştu.



PARA TEKLİF ETTİ



Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi, görüntülendiklerini anlayınca arkadaşlarını muhabirlerin yanına göndererek çektikleri fotoğrafları silmeleri karşılığında para teklif etti.




Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Serenay Sarıkaya, Evli İşadamıyla Aşk Yaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement