Sergen Yalçın: "6 Haftada 5 Beraberlik Görülen Bir Şey Değil" - Son Dakika
Spor

Sergen Yalçın: "6 Haftada 5 Beraberlik Görülen Bir Şey Değil"

Sergen Yalçın: "6 Haftada 5 Beraberlik Görülen Bir Şey Değil"

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 6 haftada alınan 5 beraberliğin kendilerini şaşırttığını belirterek, Mersin İdmanyurdu maçını kazanmak istediklerini söyledi.

28.09.2015 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 6 haftada alınan 5 beraberliğin kendilerini şaşırttığını belirterek, Mersin İdmanyurdu maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Medicana Sivasspor karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen idmanda Antalyaspor maçında forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaparken, diğer oyuncular düz koşu ve pas çalışması yaptı. Antrenmana sakatlıkları bulunan Barrales, Batuhan, Ümit ve sağlık kontrolü için İstanbul'a giden Yetka ve Eneramo katılmadı.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Sergen Yalçın ligin ilk 6 haftasında alınan 5 beraberliğin kendilerini şaşırttığını belirterek şunları söyledi:

"Bu sene biz de skorlara şaşırıyoruz. Çünkü altı haftada beş tane beraberlik enteresan, görülen bir şey değil. Biz de biraz şaşıyoruz ama futbolda bu tür sonuçlar olabiliyor. Aslında çok kazanmamız gereken müsabakalar oynadık. Çok üstün oynadığımız maçlar oldu Antalyaspor maçı da bunlardan bir tanesiydi. Bu hafta kazanmamız gerekiyordu ama bazen olmuyor iyi oynuyorsun, mücadele ediyorsun skor olarak bunun sonucunu alamıyorsun. Çok fazla abartmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Henüz ligin başı pozitif tarafından bakmak istiyoruz kazanamıyoruz ama kaybetmiyoruz da ve bir açıdan şunu söylemek lazım; biz sahada oynadığımız oyuna da bakıyoruz. Oyuncuların performansına, takımın performansına bakıyoruz. Son Antalyaspor maçında oyuncular saha içerisinde ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Ama skoru sağlayamadık. Rize'de de kazanabilirdik, Konya'yı da yenebilirdik kazanacağımız maçlardı. En azından bir veya ikisini kazanmamız gerekiyordu ama futbolun güzelliği burada o yüzden futbol herkesin takip ettiği cazip bir oyun. Bu tür sonuçlar var. Artık bu hafta kazanmak istiyoruz. Mersin ile oynayacağız. Taraftarımız çok ihtiyacımız olacak. Bir takımın başarısının en önemli nedenlerinden bir tanesi taraftarıdır. İnşallah bu hafta bunu sağlayıp arzuladığımız üç puanı alırız." - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sergen Yalçın: '6 Haftada 5 Beraberlik Görülen Bir Şey Değil' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement