Sergen Yalçın: Bana Yapsa Elini Kırarım - Son Dakika
Spor

Sergen Yalçın: Bana Yapsa Elini Kırarım

Sergen Yalçın: Bana Yapsa Elini Kırarım

Sivasspor'un hocası Sergen Yalçın, "Bazı oyuncular teknik direktörlerine hareket yapıyorlar. Bana yapsa bir futbolcunun elini kırarım." dedi.

11.05.2015 08:07  Güncelleme: 08:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 3-2 mağlup oldukları Fenerbahçe maçı sonrası Sabah gazetesine konuştu. Bazı oyuncuların hocalarına oyundan alınırken tepki gösterdiğini hatırlatan Sergen Yalçın, "Bana yapsa elini kırarım" dedi.

"BEN WEBO DERDİM"

"Maçtan önce Emenike mi Webo mu oynasın" diye sorsanız ben Webo derdim diyen Yalçın, "Emenike savunmamızı hiç öne çıkartmadı. Batuhan'ın driplinglerine şaşırdım. Acaba Fener'in stoperleri mi çok mu ağır diye düşündüm. 23 yaşında çocuk tabii ki gezecek. Antrenmana saatinde geliyor mu ona bakarım." dedi.

"ELİNİ KIRARIM"

Dünye devi Barcelona'da hocalık yapmanın çok basit olduğunu altını çizen Yiğidoların hocası, "Barcelona'da hocalık yapmak çok kolay. Orada hoca olsam kulübede sigaramı yakıp keyif yapardım. Sahadan çıkarken bazı oyuncular hocaya hareket yapıyorlar. Avrupa'da olmaz bu. Çünkü yıllık kazançları 10-12 milyon Euro. Bana yapsa bir futbolcunun elini kırarım." ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ'A HAZIRIM"

" Beşiktaş'la görüşmem olmadı." diyen Yalçın, "Bana Beşiktaş için hazır mısın diye soruyorlar, tabii ki hazırım, hazır olmayacak ne var ki? Kuyt, hiçbir zaman benim gözümde iyi futbolcu olmadı. Sadece koşuyor ekstra bir özelliği yok. Sow çok iyi oyuncu. Son 6 maçta 6 golü var." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Sergen Yalçın: Bana Yapsa Elini Kırarım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Serhat aydın : İnadına fenerbahçe şampiyon 20 10 Yanıtla
  • bjk: Ne lan bu antrenör mü Çakma Kabadayı mı 10 7 Yanıtla
  • Kartal: Doğru söylüyor Sergen süper bi teknik adam 11 4 Yanıtla
  • şikeci fenev: satılmış maç 8 5 Yanıtla
  • yigido 58: Hocam seviliyorsun cansın . Başarıların devamını diliyoruz 9 1 Yanıtla
  • Ömer: Sigara yakarım otururum ne demek ya bir sürü genç sizleri örnek alıyor Sergen Bey lütfen söylemeyin böyle şeyler ;( 5 4 Yanıtla
  • Serhat aydın : İnsanlık öğrenin o şikeci diyenler şikeleri nasıl yaptıklarını iyi bilirler.. 5 3 Yanıtla
  • flaşş: ne diyorsa onu yapar sergen bu başka hocaya benzemez 5 3 Yanıtla
  • alen: sergen bey ts bursa gs maclarından sonra cıktın bas bas bagırıyordun hakemlere oraya buraya yayıncı kurulusa sallıyordun ne oldu fb macından sonra sesın solugun cıkmadı bırılerı kulagına bırseymı fısıldadı acaba merak ettık 3 5 Yanıtla
  • Omer karaca: Kralsin sergen insallah besiktasa gelirsin ve bilic gider 5 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Adana Büyükşehir Belediyesi Portakal Çiçeği Karnavalı Etkinlikleri Başladı
    11:57 Adana Büyükşehir Belediyesi Portakal Çiçeği Karnavalı Etkinlikleri Başladı

    Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında Seyhan Nehri üzerinde tenis ve voleybol müsabakaları yapılıyor, konserler veriliyor. Amatör sporcuların da katıldığı etkinlikler, izleyenlere eğlenceli anlar yaşatıyor.

  • Bismilli Sporcular Okul Sporları Boks Müsabakalarında Başarı Elde Etti
    11:56 Bismilli Sporcular Okul Sporları Boks Müsabakalarında Başarı Elde Etti

    Diyarbakır'da düzenlenen okul sporları boks müsabakalarında Bismilli sporcular, toplamda 7 altın ve 3 gümüş madalya kazanarak ilçelerini gururlandırdı. Sporcular ve antrenörleri, kazandıkları madalyalarla birlikte Bismil Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tekin Kaya'ya teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tekin Kaya, sporcuları teker teker kutlayarak bu başarıların ilçedeki diğer gençlere de örnek teşkil edeceğini belirtti.

  • Bursaspor'a Diyarbakır deplasmanında seyircisiz oynama cezası
    11:53 Bursaspor'a Diyarbakır deplasmanında seyircisiz oynama cezası

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Esenler Erokspor maçında yaşanan çirkin tezahürat nedeniyle Bursaspor'a 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Bu ceza, Bursaspor'un Diyarbekirspor ile oynayacağı son deplasman maçını etkileyecek.

  • Kemer'de Sky To Sea Dağ Bisikleti Yarışı Hazırlıkları Tamamlandı
    11:42 Kemer'de Sky To Sea Dağ Bisikleti Yarışı Hazırlıkları Tamamlandı

    Kemer'de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı. Kemer Kaymakamlığı'nın destekleriyle Kemer Belediyesi ana sponsorluğunda 20-21 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek yarışlara Türkiye, Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan'dan 85 sporcu katılacak.

  • Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek
    11:23 Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek

    Mersin'in merkez Yenişehir ilçesinde düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nda 380 sporcu madalya mücadelesi verecek. Organizasyon öncesi yapılan hazırlıklar tamamlandı ve parkurlar belirlendi. Sporcular denize girip kulaç atacak, bisiklet sürüp koşacaklar. Dünya Paratriatlon Kupası'nda yarışacak olan sporcular Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na kota almak için puan toplayacaklar. Ayrıca, organizasyon kapsamında triatlon ulusal yarışları da gerçekleştirilecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, organizasyonda dünyanın en iyi paratriatletlerinin ve gelecek vaat eden genç sporcularının ter dökeceğini belirtti ve triatlonun ilçede gelişmesi için önemli turnuvalar düzenlediklerini söyledi. Özyiğit, sporcuların Mersin'in güzelliklerini de keşfedeceğini ve hedeflerinin Avrupa ve dünya şampiyonları çıkarmak olduğunu ifade etti.

  • Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi
    11:01 Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi

    Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Ligi'nde mücadele eden Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta oynanan ve yarıda kalan maçın gözlemcisine ateş püskürerek, 'Gözlemci mi, kabadayı mı belli değil' açıklaması yaptı.


Advertisement