Sergen Yalçın'ın Babası Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Spor

Sergen Yalçın'ın Babası Son Yolculuğuna Uğurlandı

Sergen Yalçın\'ın Babası Son Yolculuğuna Uğurlandı

Medicana Sivasspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın'ın bu sabaha karşı vefat eden babası Özer Yalçın toprağa verildi.

31.03.2015 21:22  Güncelleme: 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın ve A Milli Futbol Takımın eski yıldız futbolcusu, Medicana Sivas spor'un sportif direktörü Sergen Yalçın'ın bu sabaha karşı vefat eden babası Özer Yalçın toprağa verildi.

KİLYOS MEZARLIĞINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Kilyos Merkez Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Özer Yalçın'ın cenazesi Kilyos Mezarlığı'nda toprağa verildi. Ayakta durmakta güçlük çeken Sergen Yalçın, ağlamamak için kendini zor tuttu.

SERGEN'İ YALNIZ BIRAKMADILAR

Cenaze törenine spor camiasının yanı sıra iş ve sanat camiasından da bir çok isim katılırken, Beşiktaş taraftarları da Sergen Yalçın'ı bu üzüntülü gününde yalnız bırakmadı. Medicana Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Tayfur Havutçu, siyah-beyazlı kulübün eski genel menajeri Sinan Engin, Medicana Sivassporlu futbolcu İbrahim Toraman, eski milli futbolcular Rıdvan Dilmen, Tanju Çolak, Müjdat Yetkiner, Tümer Metin ve Hakan Ünsal gibi spor dünyasının tanınmış simaları, Sergen Yalçın'ı yalnız bırakmayanlar arasındaydı.



İşte Sergen Yalçın'ın babası Özer Yalçın...

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Sergen Yalçın'ın Babası Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement