Sergen Yalçın'ın Performansı Göz Dolduruyor - Son Dakika
Spor

Sergen Yalçın'ın Performansı Göz Dolduruyor

Futbolcuyken herkes onun için, “Koşsaydı Barcelona'daydı” diyordu.

25.03.2015 08:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig takımlarının nerdeyse tamamına yakını oyuncularına milli ara nedeniyle 3-4 günlük izinler verdi. Roberto Carlos döneminde diğer ekiplere göre her zaman daha fazla izin yapan Kırmızı-Beyazlılar’da Sergen Yalçın’ın bu konudaki tutumu ise şaşırttı. Çünkü genç çalıştırıcı, 4-1’lik Bursa zaferinin ardından diğer hocalar gibi tatile çıkması beklenirken ekibiyle birlikte Sivas’ta kaldı ve vakit kaybetmeden milli aradan sonra gidecekleri Eskişehirspor deplasmanının hazırlıklarına başladı. Futbolculuğu döneminde, “Çalışsaydı Real Madrid’de oynardı” şeklinde eleştiriler alan Yalçın, hoca olarak ise işi çok sıkı tutuyor.

Disiplinden taviz yok

Beşiktaş’ta oynadığı dönemlerde gece hayatı ve kendisine bakmadığı için çalıştığı yönetimlerle sıkça sorun yaşayan Yalçın, Sivas’ta göreve başladığında uçağını kaçırdığı için kampa bir gün geç katılan Aydın Karabulut’u yaklaşık bir buçuk ay kadro dışı bırakıp disipline verdiği önemi göstermişti. Gaziantep’te çalışıyorken de aynı sıkıntıları olan Artem Milevskiy gibi yıldız bir isme hiç taviz vermeden takımdan gönderilmesini sağlamıştı.

Hedefi Türkiye Kupası

Dar bir kadroyla ligde ateş hattının 7 puan önünde olan Sergen Yalçın’ın takımı kupada yarı final kapısında. Yiğidolar, Kayserispor’u elediği takdirde son 4 takım arasına kalacak. Yalçın ve ekibinin bu sezon için en önemli hedefi ise kupada en az final oynamak. Genç hoca böylece Cv’sine önemli bir başarı kazandırmak amacında.

Fanatik

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Sergen Yalçın'ın Performansı Göz Dolduruyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement