Sivasspor, Torku Konyaspor'u 1-0 Yendi - Son Dakika
Spor

Sivasspor, Torku Konyaspor'u 1-0 Yendi

Sergen Yalçın'ın çalıştırdığı Sivasspor, Aykut Kocaman'ın takımı Torku Konyaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup etti ve son 3 maçını da kazanmış oldu.

15.02.2015 15:13  Güncelleme: 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Torku Konyaspor ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Torku Arena'da oynanan karşılaşmayı misafir ekip Sivasspor Mehdi Taouin'in golüyle 1-0 kazandı.

Karşılaşmaya temkinli başlayan iki takım da ilk yarı boyunca fazla pozisyon üretemedi. Torje ve Ali Çamdalı ile etkili olmaya çalışan rakibine Cicinho ve Aatıf ile cevap veren Sivasspor maçı dengede tutmayı başardı ve ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

TAOUIN 3 PUANI GETİRDİ

İkinci yarıya hızlı başlayan Sivasspor oldu. 49. dakikada İbrahim Akın'ın asistiyle topu ağlara gönderen Taouin, takımını Konya deplasmanında öne geçirmeyi başardı.

Bu dakikadan itibaren topun kontrolünü eline alan ve beraberlik golü için yüklenen Konyaspor, bir türlü aradığı golü bulamayınca karşılaşma Sivasspor'un 1-0'lık üstünlüğü il sona erdi. Bu maçla birlikte son 3 lig maçından galip ayrılan Sivasspor, Sergen Yalçın'la birlikte yakaldığı başarılı grafiği sürdürmüş oldu.

Sivasspor, Torku Konyaspor\'u 1-0 Yendi
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Sivasspor, Torku Konyaspor'u 1-0 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Murad: Sergen turk futboluna devrim yaptirabilecek tek insan 16 2 Yanıtla
  • Cemo: Iste Serggen farki, gecen senede Antepi kume hatlarindan aldi yukari cikardi. 15 0 Yanıtla
  • muhittin yilmaz: Helal sana aldin para cocuklarinla gule gule ye alin teri senle gurur duyduk tarafter minet sana tesekur 12 1 Yanıtla

Advertisement