Sergen Yalçın: Sabri'ye Saygısızlık Yaptılar - Son Dakika
Spor

Sergen Yalçın: Sabri'ye Saygısızlık Yaptılar

Sergen Yalçın: Sabri\'ye Saygısızlık Yaptılar

Teknik direktör Sergen Yalçın, Galatasaray'da takım kaptanı Sabri Sarıoğlu'nun kadro dışı bırakılmasını değerlendirirken, Prandelli tercihine tepki gösterdi.

13.07.2014 10:51  Güncelleme: 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları büyük bir krizle başladı. Kaptan Sabri Sarıoğlu'nun kadro dışı bırakılması herkesi şaşırtırken, söz konusu kararın yeni teknik direktör Cesare Prandelli tarafından değil yönetim tarafından alındığı iddia edildi.

"SABRİ'YE SAYGISIZLIK YAPTILAR"

Futbol yorumcusu ve teknik direktör Sergen Yalçın, Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu'nun kadro dışı bırakılmasını yorumladı. Sergen Yalçın, Habertürk'te yer alan yazısında şu ifadeleri kullandı: " Türkiye'de maalesef kulüpler değerlerine bu tür vefasızlıklar yapıyorlar. Sabri yıllarca hizmet etmiş, Galatasaray'ın sembol oyuncularından biri. Daha saygılı davranabilirlerdi. Ayrıca Sabri, takımın kalitesine bakınca, o ekipte çok arka planda kalacak bir futbolcu da değil. Hırsıyla, agresifliğiyle, itici gücüyle ağabey olarak her zaman o kadronun içinde yer bulacak isim. Bunun Prandelli'nin kararı olduğunu sanmıyorum. İki günde kim tanıyacak! Ya yönetim belirlemiştir ya da Mancini söylemiştir. Ancak aynı Mancini'nin Sabri'yi sol kanatta bile kullandığını unutmayalım."

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Sergen Yalçın: Sabri'ye Saygısızlık Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • rrr: Sabri bu takımda kalmalı. 22 10 Yanıtla
  • yahya şan: sabri galatasarayda kalmalı çook emek veren bir fbolcu haksızlık yapmayın gunaha girersiniz sabriya saygılı olmalısınız ayrıca kaptan yahu kimi atıyorsunuz sabri kaaaaalmaaalı cinbom sabri 8 7 Yanıtla
  • ya evet: Yorumculuk yaparken adami yerden yere vuruyordunuz ne olduda 180c dönüş yaptınız yoksa sizde inandiniz gs şampiyon olacağına 9 4 Yanıtla
  • YUH: VAH SABRİ VAH 6 3 Yanıtla

Advertisement