Sergen Yalçın, Wesley Sneijder'i Hem Övdü Hem Eleştirdi - Son Dakika
Spor

Sergen Yalçın, Wesley Sneijder'i Hem Övdü Hem Eleştirdi

Eski futbolcu Sergen Yalçın, "Sneijder geçen sezon bunları yapmıyordu. Neden eleştirmeyeyim yani. Şimdi fizik olarak iyileşti, iyi oynamaya başladı." dedi.

19.10.2014 12:29  Güncelleme: 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, Türk Telekom Arena'da oynanan derbiyi Wesley Sneijder'in golleriyle 2-1 kazanırken Fenerbahçe'nin tek golünü Alper Potuk kaydetti.

"ALVES'TEN SORUMSUZCA BİR DAVRANIŞ"

Futbol yorumcusu Sergen Yalçın, Alves'in kartını değerlendirirken, "Kırmızı kart gelene kadar çok farklı düşüncelere sahipti herkes. Fenerbahçe ortaktı. Alves'ten sorumsuzca bir davranış geldi. Bekir'in kartında bir pozisyon var en azından. Ama bu olacak gibi değil. Bu resmen beni at dercesine bir kart" dedi.

"BU MAÇTA OYNATMAYACAKSAN DIEGO'YU NEDEN ALDIN?"

Fenerbahçe'de kadro yapımına müdahale olduğunu söyleyen Yalçın, "Emenike iki hafta yok, bu hafta oynuyor. Diego Ribas'ı neden aldın abi bu maçta oynatmayacaksan. Şampiyonlar Ligi oynamıyorsun, Avrupa Ligi oynatmıyorsun Ribas'ı neden aldın? Fenerbahçe'de yukarıdan müdahale var" ifadelerini kullandı.

"SNEIJDER 8 DAKİKADA İKİ MÜTHİŞ VURUŞ YAPTI"

Fenerbahçe'nin yine de kötü futbol oynamadığını dile getiren Yalçın, "Fenerbahçe orta sahası Galatasaray'a karşı üstündü ama kırmızı karttan sonra doğal olarak oyundan düşüyorsun. Sneijder son 8 dakikada iki tane müthiş vuruş yaptı. Yıldız oyuncu buralarda çıkacak işte" şeklinde konuştu.

"GEÇEN SENE BUNLARI YAPMIYORDU"

Hollandalı yıldızla ilgili konuşan Yalçın, "Yapacaksın vuruşu takıma maçı kazandıracaksın. Geçen sene bunları yapmıyordu ki. Neden eleştirmeyeyim yani. Geçen sene hiçbir şey oynamadı. Şimdi fizik olarak da iyileşti, iyi oynamaya başladı" yorumunda bulundu.

Sergen Yalçın, Wesley Sneijder\'i Hem Övdü Hem Eleştirdi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Sergen Yalçın, Wesley Sneijder'i Hem Övdü Hem Eleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • hasan yılmaz muş: Bu alvesin hemen biletinin kesip gönerilmesi lazım sorumsuz şımarık 5 3 Yanıtla
  • matmaca: Hayırlısıyla bu Hollandalıyı İngilizlere sataydık iyi olacak. Şu an formda. Bu ara okuttuk okuttuk sonra elde kalabilir. Maliyeti çok yüksek bize gelmez. Zaten her zaman iyi oynamıyor. Ara ara belli maçlarda parlıyor. 3 puanlı sistemde her maç önemlidir. FB yi yenersende 3 puan alırsın Balıkesiri yenersende 3 puan alırsın. Maç seçmek iyi değil. Bize istikrarlı ve devamlılığı olan futbolcu lazım. Temam mı. 4 1 Yanıtla

Advertisement