Sergen Yalçın: Tam Halı Saha Futbolcusu Gibi - Son Dakika
Spor

Sergen Yalçın: Tam Halı Saha Futbolcusu Gibi

Sergen Yalçın, Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ettiği maçı yorumlarken Kerim Frei için "Tam bir halı saha futbolcusu gibi" diyerek gurbetçi futbolcuyu eleştirdi.

03.11.2014 10:21  Güncelleme: 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TRT Spor ekranlarında yayınlanan Futbol Arena'sı adlı programda konuşan Sergen Yalçın, Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ettiği maçı değerlendirdi.

"BEŞİKTAŞ HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI"

Beşiktaş'ın hayal kırıklığı yaratarak maça başladığını belirten Sergen, "Oyunu tempolu oynayan Beşiktaş hayal etmiştik ama öyle olmadı. Tempolu takım sahada olmayınca Fenerbahçe'nin kalite düzeyi ön plana çıktı. Skor olarak çok normal bir şekilde Fenerbahçe kazandı. Maçın konuşulacak bir yanı yok. Kolay kazandılar." dedi.

"NEDEN ATIBA'YI SAĞA ÇEKMEDİN"

Slaven Bilic'in sağ bek tercihini eleştiriken, "İlk yarım saat Beşiktaş ortada yoktu. Olcay atıldıktan sonra Beşiktaş'ın kazanma ihtimali kalmadı. Şunu çok merak ediyorum. Sen bu Atiba'yı sağ beke çekecektin, niye bunu oyunun başında yapmadın? Neden öyle başlamadın. Geçen hafta Necip kötü oynadı ve moral olarak demoralizeydi. Onu da geçtim... Neden Franco'yu sağ bekte oynatmadın? Maçın başında Alper girdi kesti, kolay bir goldü." sözlerini kullandı.

"TAM HALI SAHA FUTBOLCUSU GİBİ"

Sergen Yalçın ayrıca, "Beşiktaş öyle enteresan takım ki... Mesela ben Kerim Frei'yı çözemedim. Bana tam halı saha futbolcusu gibi geliyor. Şurada 6'ya 6 maç oynasak oynatırım. Bu adamlarla derbi kazanılmaz. 35 dakikada Olcay yoktu, sonra atılıyor. Oğuzhan playmaker diyoruz ama göremedik. Bunları söylediğimiz zaman kızıyorlar. Oğuzhan bu maçta oynamayacak da ne zaman ortaya çıkacak? Partizan maçında mı? Orada biz de rahat oynarız. Partizan maçında ben de gol atardım." açıklamasını yaptı

Sergen Yalçın: Tam Halı Saha Futbolcusu Gibi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Sergen Yalçın: Tam Halı Saha Futbolcusu Gibi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement