Serhat Sözer: "Zonguldak'ın MHP'ye İhtiyacı Var" - Son Dakika
Yerel

Serhat Sözer: "Zonguldak'ın MHP'ye İhtiyacı Var"

Serhat Sözer: "Zonguldak\'ın MHP\'ye İhtiyacı Var"

MHP Alaplı ilçe Başkanı Serhat Sözer, Zonguldak'ın MHP'ye ihtiyacı olduğunu belirterek milletvekillliği aday listesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

08.04.2015 11:56  Güncelleme: 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Alaplı ilçe Başkanı Serhat Sözer, hazırlanan listenin güçlü ve tecrübeli isimlerden oluştuğunu ifade etti.acıdır" dedi.

MHP Alaplı ilçe Başkanı Serhat Sözer, milletvekillliği aday listesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Zonguldak'ın MHP'ye ihtiyacı olduğunu belirten Sözer, "Açıklanan listemiz en başta bölgemize, Zonguldak'a, Türkiye'mize hayırlı olsun. Liste de kimin olduğu veya olmadığı önemli değil önemli olan Zonguldak'ın Milliyetçi Hareket Partisine olan ihtiyacıdır. Bizler tertemiz kadrolarımızla bu ihtiyaca cevap verebilecek, güçlü, tecrübeli, bölgeyi iyi tanıyan teşkilatlara ve adaylara sahibiz. Artık Zonguldak masallara inanmayacak ve tercihini MHP den yana kullanacaktır. Bundan en ufak bir endişemiz ve tereddüdümüz yoktur. Daha yaşanabilir bir Zonguldak için, göç veren değil, göç alan bir Zonguldak için, hak edenin hak ettiğini alması için bölgeye hizmet için 'Bizimle Yürü Zonguldak' diyorum" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Serhat Sözer: 'Zonguldak'ın MHP'ye İhtiyacı Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement