Atalay Filiz'i Yakalatanlara Ödül - Son Dakika
Güncel

Atalay Filiz'i Yakalatanlara Ödül

Cinayet zanlısı Atalay Filiz'in İzmir'de yakalanmasına katkı sağlayan 8 emniyet görevlisi ve 2 vatandaşın ödüllendirileceği bildirildi.

17.06.2016 18:37  Güncelleme: 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul ve Ankara'daki 3 cinayetin zanlısı olarak aranan Atalay Filiz'i ihbar ederek İzmir'de yakalatan vatandaşların ve yakalayan 8 emniyet görevlisinin ödüllendireleceği bildirildi.

EMNİYET AÇIKLAMA YAPTI

İzmir Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Filiz'in yakalanmasıyla ilgili, 8 emniyet görevlisi ile 2 vatandaşın gösterdiği başarı ve duyarlılık nedeniyle ödüllendirileceği kaydedildi.

ÖDÜLÜ VALİ VERECEK

Pazartesi günü valilik makamında düzenlenecek törende, ödüllerin İzmir Valisi Erol Ayyıldız tarafından takdim edileceği belirtildi.

ATALAY FİLİZ NASIL YAKALANDI?

Tuzla Yalıboyu Caddesi Postane Mahallesinde oturan tarih öğretmeni, 2 çocuk annesi Fatma Kayıkçı'nın cesedi, 28 Mayıs'ta evinin yakınındaki çalılıkların arasında bulunmuştu. Kayıkçı'yı öldürdüğü iddia edilen Atalay Filiz'in, 16 Eylül 2013'te o dönem tümgeneral olan Hasan Hüseyin Demirarslan'ın TÜBİTAK'ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ve onu ziyarete gelen kız arkadaşı Elena Radchikova'nın öldürülmesi olayına karıştığı da belirlenmişti.

Ankara'daki cinayetlerle ilgili yaklaşık 3 yıl beri aranan Filiz, İzmir'in Menderes ilçesinde yakalanarak, İstanbul'a gönderilmişti.

Atalay Filiz\'i Yakalatanlara Ödül
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Atalay Filiz'i Yakalatanlara Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Vatandaş: Katil i tebrik edip selfie çeken ler e ne oldu onu da yazın merak ediyoruz 11 3 Yanıtla
  • Marifet: Selim çektirenler de filmde oynatın.Aylardır bulamadığınız adam. 9 0 Yanıtla

Advertisement