Atalay Filiz'in "Sahtecilikten" 35 Yıl Hapsi İsteniyor - Son Dakika
Güncel

Atalay Filiz'in "Sahtecilikten" 35 Yıl Hapsi İsteniyor

3 cinayetin zanlısı olarak aranırken İzmir'de yakalanan ve üzerinden 7 tane sahte kimlik çıkan seri katil Atalay Filiz hakkında 'resmi belgede sahtecilik' suçundan dava açıldı.

15.08.2016 17:42  Güncelleme: 20:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul ve Ankara'da 3 kişinin katil zanlısı Atalay Filiz hakkında, yakalandığında üzerinde bulunan 7 adet sahte nüfus cüzdanı ve sürücü belgeleri nedeniyle, 'resmi belgede sahtecilik' suçundan 35 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

ÜZERİNDEN 7 ADET NÜFUS CÜZDANI ÇIKTI

İstanbul ve Ankara'daki 3 cinayetin zanlısı olarak aranırken, İzmir'de bindiği minibüste yakalanan ve öğretmen Fatma Kayıkçı'yı öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Filiz hakkında, yakalandığı sırada üzerinden çıkan 7 adet nüfus cüzdanı ve sürücü belgesine ilişkin yeni bir soruşturma başlatılmıştı.

İDİANAME HAZIR

Filiz hakkında, Anadolu Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlanarak iddianame hazırlandı.

KENDİ FOTOĞRAFINI YAPIŞTIRMIŞ

İddianamede, şüpheli Atalay Filiz'in, birden fazla cinayet zanlısı olarak firari bulunduğu sırada kendisini gizleyebilmek amacıyla, müştekilere ait kaybolan nüfus cüzdanı ve sürücü belgeleri üzerinde oynamalar yaparak kendi fotoğrafını yapıştırdığı ifade edildi.

SAHTE OLDUĞUNU KABUL ETTİ

İddianamede, 12 Haziran 2016 günü İzmir'in Menderes ilçesinde yakalanan Filiz'in üzerine ele geçirilen nüfus cüzdanları ve sürücü belgelerinin sahte olduğunu kabul ettiği aktarıldı.

35 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

İddianamede, Filiz hakkında, 'resmi belgede sahtecilik' suçundan, üzerinde bulunan 7 belge için ayrı ayrı toplamda 14 yıldan 35 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Atalay Filiz\'in "Sahtecilikten" 35 Yıl Hapsi İsteniyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Atalay Filiz'in 'Sahtecilikten' 35 Yıl Hapsi İsteniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.


Advertisement