Seri Katile Mahkemeden 'İyi Hal' İndirimi - Son Dakika
Güncel

Seri Katile Mahkemeden 'İyi Hal' İndirimi

Seri Katile Mahkemeden \'İyi Hal\' İndirimi

İzmir’de, birer gece arayla üç kişiyi öldürmek suçundan üç kez ağırlaştırılmış müebbet, yağma suçundan 45 yıl, ruhsatsız silah suçundan 3 yıl hapis cezasına çarptırılan seri katil Hamdi Ayri’nin, seri cinayetleri işlemeden 10 gün önce, üniversitesi öğrencisi bir kızı da bıçakla yaraladığı ve çıkarıldığı mahkemede katilin ’iyi hal’ ertelemesi aldığı ortaya çıktı.

27.12.2014 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de, birer gece arayla üç kişiyi öldürmek suçundan üç kez ağırlaştırılmış müebbet, yağma suçundan 45 yıl, ruhsatsız silah suçundan 3 yıl hapis cezasına çarptırılan seri katil Hamdi Ayri'nin, seri cinayetleri işlemeden 10 gün önce, üniversitesi öğrencisi bir kızı da bıçakla yaraladığı ve çıkarıldığı mahkemede katilin 'iyi hal' ertelemesi aldığı ortaya çıktı.

İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde öğrenim gören Bahar G., 14 Nisan 2010 tarihinde, ders çıkışı evine giderken bıçaklı saldırıya uğradı. Kendisini takip eden kişinin sol omuzundan yaraladığı genç kız Bahar G., elindeki çantayı vermemek için direndi. Çevredeki vatandaşların da yetişmesi sonucu hastaneye kaldırılan genç kıza saldıran kişinin kimliği tespit edilemedi.

GAZETEDEKİ RESİMLERİ GÖRÜNCE POLİSE GİTTİ

Bahar G.'nin bıçakla saldırıya uğradığı Balçova bölgesinde, daha sonra iki kadın ile bir travesti birer gece arayla öldürüldü. İzmir de büyük paniğe neden olan bu cinayetlerin ardından, polis, katilin Hamdi Ayri olduğu tespit etti. Sabaha karşı yapılan baskında, kaldığı otelde gasp ettiği eşyalarla birlikte yakalanan Hamdi Ayri, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Seri katilin resimlerini gazetelerde gören Bahar G., kendisine bıçakla saldıran kişinin Hamdi Ayri olduğunu polise söyledi.

MAHKEME, SERİ KATİLE 'İYİ HAL' ERTELEMESİ YAPMIŞ

Daha sonra şikayet üzerine İzmir Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, üniversite öğrencisi Bahar G.'ye bıçakla saldırıp yaralamak suçundan yargılanan Hamdi Ayri, toplam 15 ay hapis cezası aldı. Mahkeme, üç kişiyi öldüren seri katil Hamdi Ayri'nin sabıkasız oluşunu dikkate alarak hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi. Seri katil Ayri'ye verilen 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası, yargıtay tarafından bir yıl içinde onanırsa, Ayri aldığı 15 aylık cezayı da yatacak. Ceza bir yıl içinde onanmazsa, Hamdi Ayri'ye verilen ceza yok hükmünde sayılacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Seri Katile Mahkemeden 'İyi Hal' İndirimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement