Şerif Aydın AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Şerif Aydın AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Şerif Aydın AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Diyarbakır Barosu’na kayıtlı avukat Şerif Aydın, düzenlediği basın toplantısı ile Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

14.02.2015 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Barosu'na kayıtlı avukat Şerif Aydın, düzenlediği basın toplantısı ile Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde düzenlediği basın açıklaması ile aday adaylığını kamuoyuna duyuran Aydın, Merkez Bankası hakkında suç duyurusunda bulunması ile gündeme gelmişti.

1979 yılında dünyaya gelen Aydın, 2001 yılında Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdikten sonra, geçtiğimiz yıl Atılım Üniversitesi'nde uluslararası ilişkiler alanında yüksek lisans yaptı.

1992-1995 yılları arasında Refah Partisi Adana Gençlik Kolları, 2002-2006 yılları arasında AK Parti Bismil Gençlik Kolları, 2012-2013 yılları arasında AK Parti Bismil Seçim İşleri Başkanlığı ve AK Parti Diyarbakır Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı yapan Aydın, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında başkanlık yaptı.

"Arap Baharı ve Mısır'da Yansımaları" isimli yayınlanmış yüksek lisans tezi, "Şanghay İşbirliği Teşkilatı", "ABD Hegemonyası", "Soğuk Savaş ve Türkiye", "20. yy Türk Dış Politikası", " Orta Doğu'da Yeni Güç Dengeleri" ve " Menderes'ten Erdoğan'a Muhafazakar Demokratlık" isimli makale çalışmaları bulunan aydın evli ve 5 çocuk babasıdır. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şerif Aydın AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • akhal: AK PARTİMİZ MAŞALLAH SANKİ BAŞTA BİSMİLE ÇALIŞIYOR ADAY ADAYI FURYASI BULUNMAKTA GENEL OLARAK ADY ADAYLARINA BAKTIGIMIZDA HUKUKÇU SOSYOLOĞ, ARAŞTIRMACI YAZAR, İŞE YARAMAZ TIP DOKTORLARI, DİYARBAKIRLI OLMAYAN HUKUK ÇU ÖĞRETİM ÜYESİ, MÜFTÜ, MÜEZİN, YAP SATÇI MÜTAHİT, VS, DİYARBAKIRA KARİYERİ UYGUN OLANLARDAN BİRİNİN MEHDİ EKER BEYİN YERİNE TARIM BAKANI, ESKİ SAĞLIK BAKANI AZİZOĞLU GİBİ ÇALIŞAÇAK SANTİM SANTİM DİYARBAKIRA GELEN SAĞLIK HZİMETLERİNİ BÜYÜTEREK ORTADOĞUNUN SAĞLIK MERKEZİ HALİNE GETİREBİLECEK SAĞLIK BAKANI KARİYERİ LİYAKATİ TAHSİLİ , DNEYİMİ HİZMETİ OLAN 2 KİŞİNİN ADAY A OLARAK LİSTE BAŞLARINA YAZILIP SEÇİME GİRMESİ İLE BAŞARILI BAKAN MEHDİ BEYİN DEVAM ETTİRDİĞİ ORGANİZE TARIM ZİRAAT VE BİTİRDİĞİ HAYVANCILIK ORGANİZE GİBİ TESİSLERİN DEVAMINI SAĞLIYACAK İLİMİZE VE BÖLGEYE VERİLEN HİBLERİN AKSAMAMSINI SAĞLIYACAK KİŞİ GEREKLİ, BURADA BAKAN MEHDİ BEY, NECLA HATAPOĞLU, MEHMET AKIN, İHSAN ASLAN BEYİN ÇOK ÇABA GÖSTERMESİ GEREKLİ. 1 0 Yanıtla

Advertisement