Serik Belediyesinden "Kadına Şiddete Hayır" Yürüyüşü - Son Dakika
Yerel

Serik Belediyesinden "Kadına Şiddete Hayır" Yürüyüşü

Serik Belediyesinden "Kadına Şiddete Hayır" Yürüyüşü

Serik’te 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslar Arası Mücadele ve Dayanışma Günü etkinlikleri kapsamında “Kadına Şiddete Hayır” yürüyüşü yapıldı.

25.11.2016 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serik'te 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslar Arası Mücadele ve Dayanışma Günü etkinlikleri kapsamında "Kadına Şiddete Hayır" yürüyüşü yapıldı.

Belediye Başkanı Dr. Ramazan Çalık'ın öncülüğündeki gurup Belediye binası önünden başlayarak Çınaraltı Meydanı ve tarihi Cuma Pazarında Kadına Şiddete Hayır sloganı atarak yürüdü. "Kadına Şiddet İnsanlığın İntiharıdır. Lanetliyoruz "yazılı tişörtler giyen belediye çalışanı bayan belediye personeli, tarihi Cuma pazarında vatandaşlar ile sohbet ederek kadına şiddete karşı farkındalık uyandırmak isteyen guruba vatandaşlar alkışlarla destek verdi.

Yürüyüş sonrasında konuşan Başkan Çalık, "25 Kasım, Birleşmiş Milletler tarafından belirlenmiş, kadına şiddeti gündeme taşıyan özel bir gün. Kadına şiddet evrensel bir sorun. Belediyemizce belirlenmiş sloganda kadına şiddet insanlığın intiharıdır, lanetliyoruz dedik. Gerçekten de insanın kaynağının, ilk eğitimcisinin sağlıklı olması gerekiyor. Kadınlarımızı gözümüzden sakınmazsak, onları koruyup kollamaz ve psikolojik olarak bitirecek şiddete maruz bırakırsak toplumumuzun intihar etmesine seyirci kalmış oluruz. Şiddete maruz kalmış insan kaynağından ne sağlıklı bir nesil ne de sağlıklı bir eğitim bekleyebiliriz." dedi. (ST) - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Serik Belediyesinden 'Kadına Şiddete Hayır' Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement