Serik Halkından Darbe Teşebbüsüne Tepki - Son Dakika
Yerel

Serik Halkından Darbe Teşebbüsüne Tepki

Serik Halkından Darbe Teşebbüsüne Tepki

Serik’te yaşayan vatandaşlar, Ankara ve İstanbul’da yaşanan darbe teşebbüsüne tepki göstermek için Çınaraltı Meydanı’nda bir araya geldi.

16.07.2016 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serik'te yaşayan vatandaşlar, Ankara ve İstanbul'da yaşanan darbe teşebbüsüne tepki göstermek için Çınaraltı Meydanı'nda bir araya geldi.

Gece geç saatlerinde Serik Belediyesi hoparlöründen yapılan çağrının ardından saat 23,00 sıralarında bayraklarla birlikte Çınaraltı Meydanı'nda bir araya gelen vatandaşlar, Ankara ve İstanbul'da yaşanan darbe teşebbüsüne tepki gösterdi. Tepki eylemine Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan, parti yöneticileri ve yüzlerce vatandaş katıldı. Vatandaşlar zaman zaman tekbir çekerek "Yelkenler Biçilecek" adlı Mehter Marşı'na eşlik etti.

"Serik ayaktaysa Türkiye ayakta"

Vatandaşlara seslene Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, "Bu darbecilerin ölüm salasıdır. Bugün parti siyaset günü değil Türk Milleti'nin önünü açma mücadele günüdür. Bugün mücadelemiz Türk Milletinin diriliş günüdür var olma günüdür. Serik her zaman olduğu gibi üzerine düşeni yaptı. Serik ayaktaysa Türkiye ayakta. Biz Türkiye'nin küçük bir örneğiyiz. Bu memlekette Menderes demokrasi uğruna feda edildi. Bundan sonra demokrasi uğruna kimseyi feda ettirmek istemiyoruz. Yöneticilerimize sahip çıkıyoruz. Biz demokrasi için memleketimiz için buradayız. Cumhuriyet tarihinde darbelerle çok masum insanlarımız ya cezaevine gitti ya da öldü gitti" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Serik Halkından Darbe Teşebbüsüne Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement