Serik'te Esnaf Başkanlarından Ssnafspor'a Destek - Son Dakika
Spor

Serik'te Esnaf Başkanlarından Ssnafspor'a Destek

Serik\'te Esnaf Başkanlarından Ssnafspor\'a Destek

Antalya'nın Serik ilçesinde esnaf başkanlarından Esnafspor'a destek geldi.

14.10.2016 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Serik ilçesinde esnaf başkanlarından Esnaf spor'a destek geldi.

Antalya 2. Amatör Küme'de mücadele eden Serik Esnafspor Kulübü Başkan Hakan Göksu, antrenör ve futbolcular ilçedeki bazı sivil toplum kuruluşu başkanları ile bir araya geldi.

Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda gerçekleşen buluşmaya, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran, Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Gülaydın, Serik Pazarcılar Odası Başkanı Erdal Çam, Serik Taksiciler Kooperatifi Başkanı Arif Seyrek, Belek Esnaf Derneği Başkanı Yaşar Aksu, Kadriye Taksiciler Kooperatifi Başkanı Abdullah Kocabıyık katıldı.

Kulüp Başkanı Göksu, yaptığı konuşmada, hedeflerinin gruplarında şampiyonluk olduğunu dile getirirken, Serik esnafını en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklarını söyledi.

Esnaf başkanları adına konuşan Savran ise, "Elimizden gelen desteği yapmaya çalışacağız. Serik'te spor çok önemli. Esnafspor'un ilçe sporuna katkı sağlayacağını düşünüyorum." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Serik'te Esnaf Başkanlarından Ssnafspor'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement