Serik'te "Koroner Kalp Hastalığı ve Koroner Bypass" Konferansı - Son Dakika
Yerel

Serik'te "Koroner Kalp Hastalığı ve Koroner Bypass" Konferansı

Serik\'te "Koroner Kalp Hastalığı ve Koroner Bypass" Konferansı

Medical Park Antalya Kalp Hastanesi ve Serik Belediyesi işbirliğiyle Antalya’nın Serik ilçesinde “Koroner Kalp Hastalığı ve Koroner Bypass” konulu konferans düzenlendi.

20.06.2014 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medical Park Antalya Kalp Hastanesi ve Serik Belediyesi işbirliğiyle Antalya'nın Serik ilçesinde "Koroner Kalp Hastalığı ve Koroner Bypass" konulu konferans düzenlendi.

Medical Park Antalya Kalp Hastanesi Direktörü, Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Okutan'ın konuşmacı olarak katıldığı konferansta, koroner kalp hastalığı, bypass, kalp ve damar hastalığının nedenleri, tanı ve yöntemleri, tıbbi ve cerrahi tedaviler konusunda bilgi verildi. Prof. Dr. Okutan, koroner kalp hastalığının, değişebilir ve değiştirilemez risk faktörleri, hastalığın gelişim süreci, ülkemiz ve bölgemizdeki, tıbbi ve cerrahi tedavi sonuçlarının, dünyanın geneline göre başarılı olduğunun altını çizdi.

Serik halkının yanı sıra bölgede görev yapan sağlık çalışanlarının da katıldığı konferansın sonunda hem Serik hem de civar beldelerden gelen katılımcılar, Prof. Dr. Hüseyin Okutan'a merak ettikleri soruları da yöneltti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Serik'te 'Koroner Kalp Hastalığı ve Koroner Bypass' Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement