Serik'te 'Korsan' Miting - Son Dakika
Güncel

Serik'te 'Korsan' Miting

Serik\'te \'Korsan\' Miting

Antalya'nın ilçelerindeki programını sürdüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sadece ilçe turu yapacağı belirtilen Serik'te, ilçe meydanında kendisini bekleyen kalabalığa parti otobüsü üzerinden seslendi.

04.10.2015 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın ilçelerindeki programını sürdüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sadece ilçe turu yapacağı belirtilen Serik'te, ilçe meydanında kendisini bekleyen kalabalığa parti otobüsü üzerinden seslendi.

Kendisini bekleyenlerle "Burada korsan miting düzenliyorsunuz, hepinizi Silivri'ye göndereceğim" diye şaka yapan Kılıçdaroğlu, "Hepinizi seviyorum. Bu ülkenin 78 milyon vatandaşını kucaklıyorum. Hiç kimseyi kimliğinden, inancından, yaşam tarzından ötürü ötekileştirmiyorum. Diyorum ki 'İnsan Allah'ın yarattığı en değerli varlıktır ve benim başımın üstünde yeri vardır" dedi. Türkiye'nin son 13 yılda bölündüğünü, ayrıştığını ve birbirine düşman gibi bakar hale geldiğini savunan Kılıçdaroğlu, 'Artık buna son verelim, beraber olalım, birlik olalım" dedi.

ONLARIN YETKİLERİ VIZ GELİR TIRIS GİDER

Siyasetin zenginleşme, yandaşı kayırma aracı olmadığını belirterek konuşmasını sürdüren Kılıçdaroğlu, siyasetteki biricik amacının 'katıksız hizmet' oluğunu, yetkiyi bu amaçla istediğini söyledi. 7 Haziran seçimlerinde milletin yetkiyi verdiğini ama 'Milli irade çöp sepetine atılarak' hükümetin kurulmadığını belirten Kılıçdaroğlu, 'Bize yetki vermeleri lazımdı, vermediler. Ben onların yetkisine muhtaç değilim. Benim muhtaç olduğum yetki halkın iradesidir. Ben size inanıyorum. Onların yetkileri vız gelir tırıs gider. Ben vatandaşımın sesine kulak vereceğim" diye konuştu. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, konuşmasının sonunda 1 Kasım seçimleri için sandığa giderken eski alışkanlıkları bir tarafa bırakmaya çağırıp, "Bu kez düşünüp sandığa gidelim" dedi.

ER MEYDANINA İNDİ

Seçim çalışmalarına Antalya'da devam eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Alanya, Manavgat ve Serik ilçelerinde gerçekleştirdiği mitinglerin ardından Aksu'da bu yıl ikincisi düzenlenen yağlı pehlivan güreşlerini izledi. Milletvekilleri, belediye başkanları ve il yönetimiyle er meydanına inen Kılıçdaroğlu'nu, davullar ve zurnalarla cazgır karşıladı. Kılıçdaroğlu, boynuna aldığı Yörük poşusuyla er meydanını turladı, güreşleri seyredenleri selamladı, pehlivanların parmaklarını tutarak güreşçi selamlaşması yaptı. Kılıçdaroğlu daha sonra miting için Kumluca İlçesi'ne gitti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Serik'te 'Korsan' Miting - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement