Serik'te 'Yeni Dünya Buluşmaları' Konferansı - Son Dakika
Yerel

Serik'te 'Yeni Dünya Buluşmaları' Konferansı

Serik\'te \'Yeni Dünya Buluşmaları\' Konferansı

Yeni Dünya Vakfı Antalya Temsilciliği, “Yeni Dünya Buluşmaları Antalya” programında Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Mücahit Küçükyılmaz’ı konuk etti.

21.12.2015 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Dünya Vakfı Antalya Temsilciliği, "Yeni Dünya Buluşmaları Antalya" programında Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Mücahit Küçükyılmaz'ı konuk etti. Küçükyılmaz, "Türk Milleti'nin Tarihsel Yürüyüşü ve Kırılma Noktaları" konulu konferans verdi

Yeni Dünya Vakfı (YDV) Antalya Temsil Heyet Başkanı ve Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Yeni Dünya Vakfı 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı'nda gençlere yönelik ve yıl boyunca devam edecek olan "Yeni Dünya Buluşmaları" adı altında "Yeni bir dünya için yeni şeyler söylemek lazım" sloganıyla bir dizi konferans düzenledi. Alanında uzman ve etkin icra pozisyonlarında görev alan akademisyen, bürokrat, siyasi, gazeteci, yazar, mütefekkir gibi pek çok değerli ismi gençlerle buluşturmayı amaçlayan program eş zamanlı olarak vakfın şube ve temsilciliklerinde de hayata geçirilecek.

İlki Genel Merkez tarafından gerçekleştirilen konferanslar Serik'te kurulan Antalya Temsilciliği ile devam etti. AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan, Akdeniz Üniversitesi Rektör Adayı Kardiyolog Prof. Dr. İbrahim Demir, meclis üyeleri, vakıf yöneticileri ve çok sayıda davetlinin katıldığı konferansta, "Türk Milleti'nin Tarihsel Yürüyüşü ve Kırılma Noktaları" manşetiyle gençlerle ve ilgili çok sayıda katılımcı ile buluşan Mücahit Türkyılmaz, soru ve cevap faslı ile de interaktif bir sunum gerçekleştirildi.

YDV Antalya Temsil Heyet Başkanı ve Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık'ın konuşmacı Mücahit Türkyılmaz ve katılımcılara teşekkür ederek, hayırlı işler yapmaya devam edeceklerini ifade etti. Başkan Çalık konferansın anısına Küçükyılmaz'a plaket ve fincan takımı hediye etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Serik'te 'Yeni Dünya Buluşmaları' Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement