Serinkanlı O Hırsız Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Serinkanlı O Hırsız Yakalandı

Eskişehir’de, güvenlik kameralarına aldırış etmeden asgari ücretle çalışan hasta baba Ahmet Karayel’in oğluna ödül olarak aldığı bisikleti çalarak kayıplara karışan hırsızlık zanlısı polisin takibi sonucu yakalandı.

07.12.2016 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de, güvenlik kameralarına aldırış etmeden asgari ücretle çalışan hasta baba Ahmet Karayel'in oğluna ödül olarak aldığı bisikleti çalarak kayıplara karışan hırsızlık zanlısı polisin takibi sonucu yakalandı.

Kırmızıtoprak Mahallesi Tarlabaşı Sokak'taki bir binanın bodrum katında gerçekleşen hırsızlık olayı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği bir çalışma başlattı. Şüphelinin E.U.(24) isimli şahıs olduğu yapılan araştırmalar sonucunda tespit edildi. Şüphelinin yakalanması amacıyla gerekli araştırmalar devam ederken, şüpheli E.U. önceki gün akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi Manyas Sokak üzerinde görevliler tarafından yakalandı. Şüpheli, hakkında gerekli yasal işlemler yapılmak üzere adli makamlara sevk edildi.

Bölgede sadece 7 bisiklet çalınmış

Bu arada, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, bazı yayın organlarında belirtilen ve bisiklet hırsızlığının meydana geldiği bölgede 77 bin bisiklet hırsızlığının olduğu haberlerinin ise yapılan araştırmalarda asılsız olduğunun belirtilerek, "Bu bölgede 2016 yılı içerisinde toplam 7 adet bisiklet hırsızlığı olduğu kayıtlarımızdan anlaşılmıştır" denildi.

Oğluma ödül olsun diye almıştım

Asgari ücretle çalışan ve KOAH hastası olan apartman görevlisi Ahmet Karayel, Afyonkarahisar'da okuyan oğlu için aldığı hediye bisikletin çalınmasından sonra yaptığı açıklamada, bin 500 liraya aldığı bisikletin taksit ödemelerinin halen devam ettiğini anlatarak, "Yemeyip içmeyip ödül olarak oğluma ancak taksitle bisiklet alabilmiştim. Ben asgari ücretle çalışan bir kişiyim. KOAH rahatsızlığı da var bende. Rahatsız bir insanım. Ben yemeyip içmeyip çocuklarıma ödül olarak almıştım. Ama ben daha borcunu bile ödemedim. Onlar alıp gidiyorlar" demişti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Serinkanlı O Hırsız Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement