Serinlemek İçin Girdiği Denizde Kayboldu - Son Dakika
Güncel

Serinlemek İçin Girdiği Denizde Kayboldu

Serinlemek İçin Girdiği Denizde Kayboldu

Samsun'da kardeşi ve 4 arkadaşıyla birlikte serinlemek için denize giren 17 yaşındaki Özgür Yıldızbaş, dalgalara kapılıp kayboldu.

05.07.2016 18:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da kardeşi ve 4 arkadaşıyla birlikte serinlemek için denize giren 17 yaşındaki Özgür Yıldızbaş, dalgalara kapılıp kayboldu. İhbar üzerine bölgeye giden ekipler Yıldızbaş'ın bulunması için arama-kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

Samsun'un Ayvacık İlçesi'nde oturan Özgür Yıldızbaş, bugün ailesiyle birlikte Çarşamba İlçesi Costal mevkiinde oturan akrabalarının yanına bayram ziyaretine gitti. Yıldızbaş, kardeşi ve 4 akrabasıyla birlikte sahile gidip serinlemek için denize girdi. Bir süre sonra da azgın dalgaların arasında batıp çıkmaya başladı. Durumu farkeden kardeşi ve akrabaları kurtarmak için çabaladı. Ancak Özgür Yıldızbaş bir süre sonra da gözden kayboldu. İhbar üzerine Costal mevkiine gelen Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı'na bağlı dalgıçlar, denize girerek genci aramaya başladı. Bu sırada yakınları ise sahilde bekleyişlerini sürdürdü. Kaybolan genci arama çalışmaları sürüyor.

- Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Serinlemek İçin Girdiği Denizde Kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement